Keira Knightley a pozat topless pentru revista Interview, cu cateva luni in urma, si spune ca le-a impus editorilor conditia ca sanii ei sa nu fie modificati pentru a parea mai mari in fotografiile publicate.

Keira Knightley, in varsta de 29 de ani, a acceptat sa fie fotografiata pe jumatate goala pentru un pictorial publicat recent in revista Interview si insista asupra faptului ca imaginile nu au fost modificate.

"Corpul meu a fost modificat (in fotografii, n.r.) de atatea ori si din atatea motive, fie ca a fost vorba de paparazzi sau de afise de film. Sedinta foto (pentru Interview, n.r.) a fost una dintre acelea in care am zis «OK, sunt de acord sa pozez topless atat timp cat nu imi faceti sanii sa para mai mari si nu ii retusati». Pentru ca este important sa spun ca nu conteaza forma sanilor"
, a declarat Keira Knightley pentru publicatia The Times.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrite britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o in "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei ", unde a impartit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. In toamna anului 2002, actrita a obtinut un rol in "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casa. In 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Mandrie si prejudecata". Tot in 2006, actrita a fost votata cea mai sexy femeie din lume si a semnat un contract cu Chanel, scrie MEDIAFAX.

In 2007, Knightley a jucat impreuna cu James McAvoy in filmul "Remuscare", pelicula primind sase nominalizari la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numara "Sa nu ma parasesti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011), "Metoda periculoasa/ A Dangerous Method" (2011) si "Anna Karenina" (2012).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.