Legendara trupa britanica Stereo MC`s va canta pentru prima data toate piesele de pe albumul "Connected", care i-a adus un succes international, dar si alte piese de pe CD box-ul "Collected Album", ce va fi lansat cu aceeasi ocazie, pe 26 noiembrie, de la ora 20.00, in clubul Control din Bucuresti.

CD box-ul cuprinde opt albume, remixuri, precum si piese nelansate, se arata pe site-ul control-club.ro.

Stereo MC's a luat fiinta in 1985, in Clapham, Londra. Considerata de multe ori una dintre cele mai emblematice trupe din Mare Britanie, Stereo MC's a fost in turnee impreuna cu U2, Peter Gabriel, Happy Mondays, Lenny Kravitz si multi altii, scrie MEDIAFAX.

Stereo MC's a lansat noua albume de studio, un album de compilatii si a avut multe hituri, precum "Connected", "Elevate my mind", "Step It Up", "Ground Level", "Creation", "Lost in Music", "Deep down and dirty". De asemenea, trupa a castigat mai multe premii, iar albumele s-au vandut in milioane de exemplare in toata lumea.

Mai multe detalii despre show vor fi anuntate in curand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.