Cher sufera de o infectie virala, vedeta fiind vazuta recent purtand un monitor cardiac, ceea ce sugereaza ca problemele de sanatate ale acesteia sunt mai grave decat se credea, potrivit contactmusic.com.

"Infectia virala de care sufera (Cher, n.r.) a speriat pe toata lumea. I-a afectat in principal rinichii, dar si restul organismului a fost devastat", a declarat o sursa apropiata vedetei pentru revista Closer.

Un reprezentant al cantaretei a confirmat ca Cher poarta un monitor cardiac pentru a se asigura ca isi continua recuperarea dupa infectia virala de care a suferit.

"Doctorii sunt foarte multumiti de starea de sanatate a lui Cher. Nu mai este internata, se deplaseaza, isi vede de treaba, face exercitii si repeta pentru turneul sau care va fi reluat la inceputul acestei luni, in Texas. Cher abia asteapta sa porneasca din nou la drum", a spus reprezentantul artistei.

Cher, in varsta de 68 de ani, a fost fortata sa anuleze mai multe concerte dupa ce s-a imbolnavit la inceputul lunii septembrie. Recent, vedeta a publicat un mesaj pe contul sau de pe platforma Twitter, in care le multumea fanilor pentru ajutor, scrie MEDIAFAX.

Cher are probleme de sanatate. Si-a amanat mai multe concerte

"Sunt puternica. Sunt fericita ca traiesc. Vreau sa le multumesc tuturor fanilor mei pentru urarile lor de bine, pentru rabdare si pentru rugaciuni", a scris Cher pe site-ul de microblogging.

Dupa ce a debutat in anii 1960, in duet cu sotul ei Sonny, cunoscand succesul cu hitul "I Got You Babe", Cher a imbratisat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondiala, cu peste 100 de milioane de albume vandute in toata lumea.

Castigatoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy si Oscar (cea mai buna actrita in rol principal, pentru filmul "Visatorii/ Moonstruck", 1988), Cher a fost o prezenta constanta in fruntea topurilor muzicale internationale inca din anii 1960. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "I Got You Babe", "If I Could Turn Back Time", "The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)" si "Believe".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.