Concertul pe care Al Bano si Romina Power l-au sustinut miercuri seara, la Sala Palatului din Bucuresti, pentru peste 4.000 de fani, a fost unul de familie, cei doi impartind scena cu fiul lor Yari Carrisi si cu mama in varsta de 92 de ani a cantaretului.

Miercuri seara, la Sala Palatului era forfota mare. Copii insotiti de parinti sau bunici, cupluri, atat tinere, cat si trecute de prima tinerete au "luat cu asalt" Sala Palatului pentru a participa la concertul pe care Al Bano l-a sustinut la Bucuresti. A fost al doilea spectacol pe care cantaretul l-a oferit publicului din Romania anul acesta, insa cel de miercuri seara a fost unul special. Al Bano a cantat alaturi de Romina Power, la 15 ani de la divortul lor si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, scrie MEDIAFAX.

Era trecut de ora 20.00, cand Al Bano a urcat pe scena in aplauzele publicului. Dupa cateva melodii interpretate solo, Al Bano a invitat-o pe scena si pe Romina Power. Desi publicul se astepta ca cei doi sa cante impreuna cateva dintre melodiile care i-au consacrat, cantaretii au prelungit asteptarea. Romina Power a cantat, la randul ei, cateva melodii, printre care si "America". De asemenea, pe scena a urcat si Yari Carrisi, fiul celebrului cuplu al anilor '80, care a cantat o melodie alaturi de Romina Power, dupa care scena a ramas doar a lui.

Spectatorii nu s-au aratat foarte incantati, ei isi doreau sa-i asculte pe Al Bano si Romina Power interpretand piesele lor cele mai cunoscute. Al Bano a revenit pe scena, piese ca "Tu per sempre" si "Santa Maria" au rasunat la Sala Palatului. La un moment dat, o doamna din public a venit langa scena si l-a rugat pe Al Bano sa cante piesele "vechi" ale sale, cele care i-au adus notorietatea. "Credeti-ma, faceti o greseala in seara asta. Trebuie sa ma ascultati cantand cinci ore si apoi...", i-a spus Al Bano doamnei din public.

Spectacolul a continuat, aplauzele n-au intarziat sa apara, dar ceva lipsea din show, iar publicul devenea nerabdator. Dupa mai bine de o ora, asteptarea a luat sfarsit. Romina Power si Al Bano cantau impreuna, pe aceeasi scena. "Ci Sarà" a fost piesa care a adus bucurie pe chipurile oamenilor. Publicul de la Sala Palatului a aplaudat, a cantat si s-a bucurat alaturi de Romina Power si Al Bano. In plus, cei doi au invatat sa spuna "te iubesc" in limba romana. Au urmat piese precum "Sempre, Sempre", "We'll Live It All Again", cand cei doi au dansat pe scena, "Liberta", "Sharazan", cand romanii au cantat impreuna cu Al Bano si Romina Power. "Sa-i luam in turneu cu noi", a spus Romina, incantata de publicul din Romania.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Cativa dintre spectatorii de la Sala Palatului au fost mai norocosi, pentru ca au avut sansa de a imparti scena cu Al Bano si Romina Power. Astfel, pe scena au fost aduse mese si scaune, iar norocosii au putut sta aproape de artistii lor preferati si sa bea impreuna un pahar cu vin. Momentul a fost cu atat mai emotionant, cu cat mama lui Al Bano, in varsta de 92 de ani, a fost, la randul ei, invitata pe scena.

In continuare, spectatorii au dansat si au cantat cu Al Bano si Romina Power. "Santa Lucia", "All we need is love", "O sole mio" au fost unele dintre piesele pe care romanii le-au cantat, miercuri seara, alaturi de cei doi. Momentul in care a fost cantat imnul Romaniei a fost unul dintre cele mai emotionante ale serii. S-a aplaudat minute in sir, Romina Power si Al Bano au primit flori, iar spectatorii erau de-a dreptul incantati.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Piesele "de rezistenta", cele cu care s-a incheiat spectacolului, au fost "Volare" si "Felicità". S-a cantat, s-a aplaudat, Al Bano a ingenuncheat pe scena, multumind publicului, si chiar a facut flotari, emanand atata energie cat sa faca intreaga Sala a Palatului sa vibreze.

Peste 4.000 de oameni s-au bucurat, mai bine de doua ore, de muzica unuia dintre cele mai indragite cupluri muzicale al anilor '80.

Romina Power a acceptat sa cante din nou impreuna cu fostul sau sot, pe 17 si 18 octombrie 2013, la Moscova, avand loc primele concerte ale acestora dupa impacare.

"Dupa tot ce s-a intamplat, este totusi tatal copiilor mei si barbatul pe care l-am iubit si este important sa lasam in urma vechile sentimente de ranchiuna", ar fi spus Romina Power, potrivit presei internationale. La randul sau, Al Bano a declarat: "Am trait impreuna cu Romina o perioada exceptionala".

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Cei doi s-au casatorit pe 26 iulie 1970 si au impreuna patru copii: Ylenia, Yari, Cristel si Romina Iolanda. Cuplul s-a destramat in 1999, divortul celor doi fiind cauzat de disparitia fiicei lor Ylenia, in 1994, in Statele Unite ale Americii.

Al Bano, pe numele sau adevarat Albano Carrisi, s-a nascut in anul 1943, intr-un mic sat din Italia. Cand era copil se ducea la scoala cativa kilometri, cu bicicleta sau cu trenul. Dupa ce se intorcea de la scoala lucra la camp, compunand tot felul de linii melodice. Cand a implinit 17 ani a pornit spre Milano si a inceput sa lucreze in constructii, iar banii stransi ii trimitea acasa, scriindu-i familiei ca o duce foarte bine si ca lucreaza in administratie. Apoi a ajuns la un restaurant si a cerut sa fie angajat ca bucatar, primind insa postul de chelner. Intr-o zi, a aflat ca Adriano Celentano cauta tinere talente si s-a dus sa-si incerce norocul. A fost remarcat de Celentano si a fost retinut printre colaboratori, insa a continuat sa lucreze si la restaurant.

Citeste si:
Laura Bretan, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu si Jurjak vor cânta...
Laura Bretan, Dora...

In 1965 a fost trimis de Celentano la concursul de preselectie pentru Festivalul de la San Remo, unde a intalnit-o pe Romina.

Actrita si cantareata Romina Francesca Power s-a nascut in Los Angeles, California, pe 2 octombrie 1951, fiind fiica unor actori celebri. Dupa divortul parintilor, a plecat impreuna cu mama si sora ei Taryn initial in Mexic, apoi s-au stabilit in Italia. A fost la colegiu in Anglia si a devenit din ce in ce mai interesata de muzica. Asculta The Beatles si Bob Dylan, muzica americana si mexicana, canta la chitara si incepuse sa compuna muzica italiana. In film si-a facut debutul la varsta de 14 ani, cu rolul Stella din filmul "Menage all'italiana", unde a jucat alaturi de actorul italian Ugo Tognazzi. La 17 ani Romina jucase deja in trei filme.

Romina i-a fost lui Al Bano mai intai partenera in film si apoi in viata reala. In 1982, cei doi au castigat premiul al II-lea la Fesivalul de la San Remo, cu un cantec ce face ocolul lumii - "Felicita".

Pe 6 ianuarie 1994, fiica lor cea mare, Ylenia, a disparut misterios, fiind vazuta pentru ultima data in French Quarter din New Orleans. A fost intens cautata de parinti, politie si intreaga lume, insa nu a fost gasita. Al Bano are insa o banuiala: punand cap la cap toate informatiile, a ajuns la concluzia ca Ylenia s-a aruncat in Mississippi, dovada fiind marturia unui barbat care a declarat politiei ca, pe 6 ianuarie, a vazut o fata blonda aruncandu-se de pe pod strigand: "OK, eu apartin apei!". "In aceasta fraza, a spus Al Bano, am recunoscut-o pe fata mea. De mica spunea asa cand se scufunda in mare". Romina credea insa ca fiica lor traieste intr-o manastire din Arizona.

De altfel, in iunie 2011, Ylenia Carrisi a fost descoperita intr-o manastire din SUA. Autoritatile din New Orleans i-au confirmat identitatea in 2012, precizand insa ca aceasta nu vrea sa paraseasca manastirea din Phoenix, Arizona.

Concertul sustinut de Al Bano si Romina Power a fost organizat de Project Events.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.