Actorul britanic Sean Bean a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Ashley Moore, in varsta de 29 de ani, aceasta urmand sa fie cea de-a cincea casatorie a artistului, potrivit dailymail.co.uk.

In urma cu trei ani, Sean Bean, care tocmai trecuse prin al patrulea divort, a declarat ca, "in mod clar, casnicia nu este de el".

Actorul britanic, in varsta de 55 de ani, ar fi cerut-o in casatorie pe actuala sa iubita, Ashley Moore, in varsta de 29 de ani, potrivit Daily Express, care sustine ca vedeta din primul sezon al serialului "Urzeala tronurilor" ar fi decis sa mai dea casatoriei o sansa, scrie MEDIAFAX.

Bean si Moore sunt impreuna de mai mult timp, dar au avut o relatie discreta. Anul trecut au fost vazuti pentru prima data la un eveniment monden, brat la brat, pe covorul rosu, iar, in prezent, ar locui impreuna in casa de lux a actorului, din nordul Londrei.

Sean Bean s-a casatorit prima data in 1981, la varsta de 21 de ani, cu Debra James, o coafeza, de care a divortat dupa ce s-a mutat la Londra pentru studii si s-a indragostit de o colega, Melanie Hill. Aceasta a devenit a doua sa sotie in 1990 si cei doi au avut doua fete impreuna, Lorna, in varsta de 27 de ani, si Molly, in varsta de 23 de ani. Cel de-al doilea mariaj a durat sapte ani.

In noiembrie 1997, la putin timp dupa despartirea de Melanie Hill, Sean Bean a confirmat ca are o relatie cu actrita Abigail Cruttenden si s-a casatorit cu aceasta. Din acest mariaj a rezultat o fiica, Evie, in prezent in varsta de 16 ani. Bean si mama lui Evie s-au despartit la cateva luni de la nasterea copilului, in 1998. Cea mai recenta casatorie a fost cea cu actrita Georgina Sutcliffe, cu care s-a insurat in 2008, divortand insa doi ani mai tarziu. Relatia celor doi a fost presarata de scandaluri, Bean fiind arestat la un moment dat dupa ce Georgina a chemat politia si l-a acuzat pe actor ca ar fi batut-o. Georgina Sutcliffe a renuntat la plangere ulterior.

Sean Bean, un renumit actor de teatru, film si televiziune in Marea Britanie, a devenit cunoscut si pe plan international gratie rolului Boromir din trilogia "Stapanul inelelor". A mai jucat in filme precum "The Hitcher", "Jurnal de bord", "Tinutul din nord", "Viziuni intunecate", "Insula", "Comoara Nationala", "Troia", "Equilibrium". Recent, actorul britanic a interpretat unul dintre rolurile principale in primul sezon al serialului de televiziune "Urzeala tronurilor", produs de HBO.

Citeste si:
Doliu în lumea filmului internațional. Ryan O'Neal s-a stins din viață
Doliu în lumea filmului...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.