Starul hip-hop Marion Hugh Knight, arestat saptamana trecuta pentru furtul aparatului foto al unui paparazzo, a fost internat in spital dupa ce a lesinat de doua ori in inchisoare, potrivit dailymail.co.uk.

Producatorul muzical Hugh Knight, in varsta de 49 de ani, a fost internat in spital dupa ce a lesinat o data in celula si a doua oara in timp ce era consultat de un medic, in timpul arestului. Knight a fost arestat saptamana trecuta, pentru ca ar fi furat aparatul foto al unei jurnaliste specializate in stiri mondene, iar judecatorii au decis retinerea si impunerea unei cautiuni pentru eliberare, pana la data procesului, din cauza incalcarilor repetate ale legii, scrie MEDIAFAX.

Potrivit tmz.com, Knight ar urma un tratatment cu anticoagulante, dupa ce in aceasta vara a fost spitalizat pentru ca a fost impuscat in timpul unei petreceri. Sursa citata spune ca Knight nu ar fi avut acces la tratamentul cu anticoagulante de cand a fost arestat, saptamana trecuta, ceea ce ar fi dus la formarea unui cheag de sange in plamani, care a provocat starile de lesin.

Marion Hugh Knight a fost arestat in Las Vegas. Politia din Las Vegas a anuntat ca Knight a fost arestat si pentru ca a condus un automobil, desi avea permisul suspendat.

Mogulul hip-hop Hugh Knight si actorul Katt Williams, arestati pentru furtul unui aparat foto

Daca va fi gasit vinovat, Knight risca sa fie condamnat la minimum 30 de ani de inchisoare sau chiar sa stea in spatele gratiilor pe viata, avand in vedere condamnarile anterioare.

Hugh Knight este cofondator al Death Row Records, o casa de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artisti ca Tupac Shakur, Dr. Dre si Snoop Dogg.

Imperiul muzical al lui Knight a inceput sa se destrame, insa, la mijlocul anilor 1990, dupa ce a facut inchisoare pentru incalcarea termenilor eliberarii conditionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a parasit compania.

Citeste si:
Care era, de fapt, planul lui Daniel Balaciu. Dana Roba a povestit...
Care era, de fapt, planul lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.