Sharon Osbourne a recunoscut in timpul emisiunii "The Talk" ca se lupta cu depresia de 16 ani si ca urmeaza un tratament pentru a controla aceasta afectiune.

Sharon Osbourne, in varsta de 62 de ani, a vorbit pentru prima data despre faptul ca sufera de depresie si ca, de 16 ani, urmeaza un tratament medicamentos pentru a tine aceasta afectiune sub control, scrie MEDIAFAX.

Vedeta a vorbit despre acest fapt in timpul emisiunii sale, cand discuta despre actorul de comedie Wayne Brady si problemele acestuia provocate de depresie. Colegele de emisiune ale lui Osbourne s-au aratat mirate de marturisirea acesteia. "N-ai vorbit niciodata despre asta", i-a spus Aisha Tyler, coprezentatoare a emisiunii "The Talk".

"Nu m-ati intrebat niciodata", a raspuns Sharon Osbourne. "Unele zile sunt mai bune, iar in alte zile iti vine sa iti tragi cearsaful peste cap si sa stai toata ziua in pat si sa nu faci nimic, sa stai si sa putrezesti", a mai spus Osbourne.

Sharon Osbourne este compozitoare, scriitoare si realizatoare de televiziune britanica, devenita celebra dupa ce a aparut alaturi de sotul ei, rockerul Ozzy Osbourne, si de copiii lor, in reality show-ul "Familia Osbourne". Ulterior, Sharon Osbourne a facut parte din juriile popularelor emisiuni de televiziune "The X Factor" si "America's Got Talent". Biografia ei, intitulata "Extreme", s-a vandut in peste doua milioane de copii. Despre Sharon Osbourne s-a afirmat de multe ori ca a fost persoana care a reusit sa relanseze cariera muzicala a sotului ei, prin infiintarea festivalului Ozzfest. Sharon si Ozzy Osbourne au impreuna o avere estimata la 110 milioane de lire sterline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.