Mai multe surse din industria cinematografica au anuntat ca actorul britanic Christian Bale nu il va mai interpreta pe Steve Jobs in filmul biografic regizat de Danny Boyle.

"Dupa o serie de discutii preliminare, Christian Bale a decis sa nu participe la proiectul acestui film biografic despre Steve Jobs produs de studiourile Sony", afirma pe site-ul ei revista Variety, supranumita "Biblia de la Hollywood", citand declaratiile mai multor surse.
La randul ei, publicatia The Hollywood Reporter citeaza o serie de surse din industria cinematografica si precizeaza ca actorul "a ajuns, dupa mai multe deliberari si sentimente contradictorii, la concluzia ca nu reprezenta cea mai buna alegere pentru acel scenariu".

In octombrie, Aaron Sorkin, scenaristul filmului, declarase intr-un interviu acordat pentru Bloomberg TV ca acel lungmetraj are nevoie "de cel mai bun actor actual dintr-o anumita categorie de varsta, iar acesta este Chris Bale".

Revista Variety noteaza faptul ca studiourile Sony vor cauta un alt actor pentru a-l interpreta pe creatorul vizionar aflat in trecut in fruntea grupului Apple, dupa ce Christian Bale si Leonardo DiCaprio au refuzat rolul. Potrivit aceleiasi reviste, studiourile Sony se afla in negocieri avansate cu Seth Rogen, care ar urma sa il interpreteze pe un alt cofondator al companiei Apple, Steve Wozniak, scrie MEDIAFAX.

Filmul - care va fi turnat la sfarsitul acestui an si inceputul anului 2015 - va avea la baza biografia devenita bestseller "Steve Jobs", de Walter Isaacson. Scenaristul Aaron Sorkin a adaptat deja aceasta carte aparuta la sfarsitul anului 2011, la scurt timp dupa decesul fondatorului grupului Apple. Steve Jobs a facut deja subiectul unui film biografic independent, intitulat "jOBS". In acel lungmetraj, regizat de Joshua Michael Stern, aparut in 2013, rolul principal a fost jucat de Ashton Kutcher.

Galezul Christian Bale a fost distribuit multi ani in productii independente, inainte de a juca in cateva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atentia publicului la varsta de 13 ani, cand a jucat in filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Inceputuri" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptatii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008), "Terminator - Salvarea" (2009) si "Cavalerul negru: Legenda renaste" (2012).

Citeste si:
Află prin ce au trecut celebritățile la începutul carierei
Află prin ce au trecut...

Starul galez a castigat in 2011 premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar gratie evolutiei sale din drama "Luptatorul/ The Fighter". Recent, Christian Bale a jucat in filmul "Teapa in stil american/ American Hustle", de David O. Russel, rolul escrocului Irving Rosenfeld, pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar 2014, la categoria "cel mai bun actor in rol principal".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.