Beyonce va lansa, pe 14 noiembrie, un nou album care va include cele 14 cantece de pe discul "Volume 1", de anul trecut, alaturi de 11 piese noi.

Potrivit contactmusic.com, un document publicat pe internet, continand titlurile pieselor ce vor fi incluse pe noul disc al lui Beyonce, arata ca artista americana va lansa noul album pe 14 noiembrie, prin intermediul magazinului online iTunes.

Noul disc va include cele 14 piese lansate anul trecut pe discul "Beyonce - Volume 1", care a fost distribuit direct online, o surpriza pentru fani, materialul nefiind anuntat, dar si 11 melodii noi, printre ele numarandu-se si cantece interpretate alaturi de Justin Timberlake, Rihanna si Nicki Minaj.
De asemenea, pe 25 noiembrie, artista americana va lansa un set complet, numit "Beyonce - The Complete Edition", care va contine CD-uri cu melodiile de pe "Volume 1" si "Volume 2" si trei DVD-uri cu videoclipurile pieselor si concertele sale din turneele The Mrs. Carter Show World Tour si On The Run.

Beyonce Knowles, in varsta de 33 de ani, a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 14 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

Din 2008, este casatorita cu Jay-Z, unul dintre cei mai importanti producatori din industria muzicii hip-hop, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Impreuna formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.