Halle Berry vrea sa obtina un ordin judecatoresc care sa ii permita sa reduca pensia alimentara pe care o plateste fostului ei partener de viata.

In prezent, vedeta hollywoodiana ii plateste lui Gabriel Aubry suma de 16.000 de dolari pe luna, reprezentand cheltuieli pentru intretinerea copilului, in contextul in care fiica lor, Nahla, locuieste cu mama ei. Actrita doreste ca justitia americana sa reduca acea pensie alimentara la 3.800 de dolari pe luna.

Halle Berry si Gabriel Aubry impart custodia fiicei lor. In luna iunie, justitia americana a decis ca actrita americana sa ii plateasca in continuare fostului ei partener de viata o pensie alimentara de 16.000 de dolari pana cand fiica lor va absolvi liceul sau va implini varsta de 19 ani.

Potrivit TMZ.com, Halle Berry a deschis imediat dupa acea decizie o actiune in justitie prin care solicita reducerea pensiei alimentare la suma de 3.800 de dolari. Noul proces a fost deschis dupa o lunga si tumultuoasa batalie dusa de cei doi in justitie pentru obtinerea custodiei, in timpul careia Gabriel Aubry a reusit sa convinga autoritatile americane sa emita un ordin care ii interzice actritei americane sa o ia pe Nahla cu ea in Franta, unde vedeta hollywoodiana locuieste in prezent alaturi de noul ei sot, actorul Olivier Martinez.

Gabriel Aubry se impotriveste insa acestei reduceri a pensiei alimentare, afirmand ca are mare nevoie de bani, intrucat nu a mai obtinut niciun contract in industria modei vreme de mai bine de sase luni, dupa altercatia pe care a avut-o cu Olivier Martinez de Ziua Recunostintei, in 2012. In urma acelei batai, Gabriel Aubry s-a ales cu cateva vanatai si taieturi la nivelul fetei, scrie MEDIAFAX.

Halle Berry spune ca fostul ei partener de viata isi cheltuie toti banii pe fitness, imbracaminte, aparate electronice, automobile si asigurari medicale si ca, mai ales, evita sa isi gaseasca un loc de munca.

"Nu exista niciun caz, nicio lege, nicio logica care sa spuna ca un barbat sanatos si activ trebuie sa traiasca pur si simplu de pe urma pensiei alimentare pentru intretinerea copilului pe care i-o plateste mama bogata a copilului lor", a declarat vedeta americana pentru TMZ.com. In prezent, Halle Berry locuieste in Franta impreuna cu sotul ei, actorul francez Olivier Martinez, cu care s-a casatorit in iulie 2013.

Citeste si:
Anamaria Prodan face apel! Impresara este nemulțumită de decizia...
Anamaria Prodan face apel!...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.