Fin Greenall, muzician, compozitor, scriitor si DJ de renume international, cunoscut sub numele de Fink, va concerta in premiera in Romania, in clubul The Silver Church din Bucuresti, pe 4 februarie 2015, informeaza organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Fink a colaborat, de-a lungul timpului, cu artisti renumiti, printre care se numara si Amy Winehouse, pentru care a compus piese si care a ajuns sa il inspire la randul ei sa completeze beat-urile sale cu o voce care sa le complementeze, sporindu-le astfel intensitatea. De asemenea, acesta a evoluat alaturi de Royal Concertgebouw Orchestra din Amsterdam, una dintre cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume.

Muzica lui Fink a fost frecvent folosita pentru a sublinia momente cheie din seriale cunoscute ca "Dr. House/ House M.D", "The Walking Dead: Invazia zombi", "Lie to me - Psihologia minciunii", "CSI: New York - Criminalistii ", "NCIS", "Costume/ Suits" si "Numai tata sa nu fii!/ Parenthood". Cea mai recenta colaborare a sa este cea cu John Legend, pentru piesa "Move", inclusa pe coloana sonora a filmului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", recompensat cu trei premii Oscar.

Imbratisand cultura generatiei sale si revolutia muzicala adusa de muzica electronica, Fin Greenall s-a lansat ca DJ in facultate. Mereu in cautarea mediului care sa ii permita expresivitate si profunzime in muzica, a schimbat platanele pentru chitara si voce, fara a lasa in urma insa pasiunea sa pentru inovatie - piesele sale pastreaza "vibe-ul" revolutionar, proaspat al unei generatii care nu neaga traditia, ci o transforma, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, dar si online, pe www.eventim.ro, la pretul de 112 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.