Comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, va fi proiectata la cea de-a 16-a editie a Festivalului International de Film de la Bratislava, un eveniment cinematografic care se va desfasura intre 7 si 14 noiembrie.

Lungmetrajul va fi prezentat in sectiunea "Stories - Films of Human Strength", unde au mai fost selectate filmele "High Performance", de Johanna Moder, "Hoje Eu Quero Voltar Sozinho/ The Way He Looks", de Daniel Ribeiro, "Les garçons et Guillaume, à table!/ Me Myself and Mum", de Guillaume Gallienne, "Respire/ Breathe", de Melánie Laurent, "Xenia", de Panos H. Koutras, "Charlie's Country", de Rolf de Heer, si "10 000 km", de Carlos Marques-Marcet, potrivit site-ului oficial al evenimentului cinematografic.

Comparat cu fenomenul romanesc "Liceenii" din anii '90, filmul "#Selfie" este o productie MediaPro Pictures si Zazu Film, distribuita de Zazu Film si regizata de Cristina Iacob. In rolurile principale pot fi urmariti tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali si Alex Calin, scrie MEDIAFAX.

Alaturi de acestia, distributia filmului este completata de actori titrati ca Razvan Vasilescu, Florin Calinescu si Alina Chivulescu. Nu lipsesc nici vedete precum Razvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Radulescu, Dan Chisu si George Vintila, care aduc un plus de nuante comediei prin scurtele lor interventii.

"#Selfie" este povestea a trei proaspat absolvente de liceu, care, in loc sa stea acasa sa invete pentru bacalaureat, decid sa plece la mare si sa isi termine adolescenta in stil rebel. Yasmine, Roxi si Ana sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele doua zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care ii agata la mare par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.

Citeste si:
Un motociclist s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să facă...
Un motociclist s-a ales cu...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.