Johnny Depp a cantat la chitara intr-un concert pe care rockerul Marilyn Manson l-a sustinut la Hollywood in noaptea de Halloween.

Johnny Depp, in varsta de 51 de ani, a fost invitatul surpriza al rockerului american si a urcat pe scena alaturi de acesta pentru a interpreta impreuna piesa "The Beautiful People", intr-un concert care a avut loc vineri seara. Desi Johnny Depp a mai cantat si a inregistrat mai multe piese cu Marilyn Manson in trecut, prezenta actorului la concertul de vineri, ce a avut loc la Roxy Theatre din Hollywood, a fost o surpriza pentru spectatorii prezenti la eveniment.

Pentru acea piesa, pe scena a urcat si Ninja, membru in grupul sud-african de rap-rave Die Antwoord. Pe durata piesei respective, Ninja a facut de mai multe ori crowd-surfing, spre deosebire de Johnny Depp, care a preferat sa ramana pe scena si sa cante la chitara.
Johnny Depp canta la chitara la diverse concerte rock incepand din anii 1990 si a colaborat de-a lungul timpului cu Oasis, Shane MacGowan si alti muzicieni cunoscuti, scrie MEDIAFAX.

Dupa ce a inregistrat - cantand la chitara si la tobe - un cover al piesei "You're So Vain" de pe noul album al lui Marilyn Manson, intitulat "Born Villain", Johnny Depp a urcat pe scena alaturi de rockerul american la gala Revolver Golden Gods Awards din 2012.

Toate aceste colaborari muzicale nu l-au impiedicat insa pe Johnny Depp sa ramana un star la Hollywood, iar vedeta americana va lansa patru filme in 2015 si 2016.
Printre rolurile recente ale actorului se numara cele din filme precum "Transcendence", "The Lone Ranger" si "Tusk". In lunile viitoare, Johnny Depp va putea fi vazut in filme precum "Into The Wooods" si "Black Mass".

In ceea ce il priveste pe Marilyn Manson, in varsta de 45 de ani, rockerul american intentioneaza sa combine in viitorul apropiat cariera muzicala cu cea actoriceasca. Urmatorul lui album de studio este asteptat pe piata in 2015, iar printre rolurile in care a putut fi vazut recent se numara cele din productiile "Once Upon A Time" si "Sons Of Anarchy".

Citeste si:
Marilyn Manson, vizat de un mandat de arestare, a acceptat să se...
Marilyn Manson, vizat de un...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.