Iris, una dintre cele mai vechi trupe de rock din Romania, va concerta, pe 7 noiembrie, de la ora 21.00, in Club Fabrica din Bucuresti.

"Somn Bizar", "Noaptea", "Sa nu crezi nimic", "Ultimul mic dejun al lui Bon", "Baby", "Totul sau nimic" si "De vei pleca" sunt numai cateva din piesele de legenda ale trupei care i-au consacrat pe cei de la Iris.

Trupa Iris a aparut in 1976, prima formula avandu-i in componenta pe Nutu Olteanu (chitara, vocal), Emil Lechinteanu (chitara bas) si Nelu Dumitrescu (baterie). De-a lungul timpului, printre membrii ei s-au numarat nume sonore precum Florin Ochescu, Dan Bitman si Sorin Chifiriuc. Pe la "Scoala de rock Iris", asa cum a fost supranumita, s-au perindat circa 15 instrumentisti si vocalisti.

Cea mai recenta plecare din formatie a avut loc in septembrie 2012, cand solistul Cristi Minculescu a parasit trupa dupa 32 de ani de activitate. Iris, in noua formula, inseamna Rafael (Catalin Paul Ciubotaru), un rocker experimentat cu o voce incredibila, si veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitara), Doru Borobeica (bass) si Relu Marin (keyboards).
Pretul unui bilet la concertul sustinut de trupa Iris in Club Fabrica este de 25 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.