Actorii principali din serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" au primit o marire de salariu considerabila din partea producatorilor show-ului TV si vor fi platiti cu 300.000 de dolari pe episod.

Cinci dintre protagonistii acestui serial de succes - Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Emilia Clarke si Nikolaj Coster-Waldau - au demarat o serie de negocieri cu producatorii, de la care au obtinut aceasta marire consistenta a onorariilor. De asemenea, ei au acceptat sa isi prelungeasca contractele si sa joace inclusiv in al saptelea sezon al show-ului.

Potrivit site-ului Deadline.com, negocierile s-au purtat individual, iar primii care au semnat noile contracte au fost Kit Harington, Lena Headey si Emilia Clarke, interpretii personajelor Jon Snow, Cersei Lannister si Daenerys Targaryen. La putin timp dupa aceea, noile contracte au fost semnate si de Peter Dinklage si Nikolaj Coster-Waldau, care ii interpreteaza pe cei doi frati ai reginei Cersei, Tyrion si Jaime Lannister.

Se pare ca producatorii serialului "Urzeala tronurilor" folosesc un sistem de remunerare stratificat, pe "clase" de actori. Cei cinci actori enumerati mai sus fac parte din "clasa A", rezervata interpretilor rolurilor principale.

Pe lista actorilor care au beneficiat de o crestere salariala s-au aflat si actorii din "clasa B", precum Maisie Williams si Sophie Turner, care le interpreteaza pe surorile Arya si Sansa Stark, dar si Natalie Dormer, care o portretizeaza pe micul ecran pe ambitioasa Margaery Tyrell.

In ciuda faptul ca toti actorii enumerati si-au prelungit contractele pentru cel de-al saptelea sezon al show-ului "Urzeala tronurilor" - pentru care se filmeaza in aceasta perioada cel de-al cincilea sezon -, nu exista nicio garantie ca producatorii vor avea nevoie de ei atat de mult timp, intrucat personajele lor ar putea fi "ucise" in orice moment.

Scriitorul american George R.R. Martin este celebru pentru faptul ca isi ucide multe dintre personajele principale in cadrul unor scene violente si nu a finalizat deocamdata seria de romane pe baza carora este realizat serialul "Game of Thrones". "Urzeala tronurilor" a devenit recent serialul vizionat de cel mai mare numar de telespectatori din istoria postului HBO, depasind precedentul record, detinut de "Clanul Soprano".

Citeste si:
Emilia Clarke spune ca producatorii au manipulat-o sa filmeze scene...
Emilia Clarke spune ca...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.