Mike Tyson spune ca a fost rapit de pe strada cand avea sapte ani si a fost abuzat sexual de un barbat in varsta, pe care nu l-a mai vazut niciodata de atunci.

Mike Tyson, in varsta de 48 de ani, a vorbit intr-un interviu pentru un post de radio despre abuzul sexual la care ar fi fost supus in copilarie.
"M-a luat cu forta de pe strada. Eram un pusti, el era un batran. M-a bruscat, m-a abuzat sexual, mi-a facut chestii. Nu l-am mai vazut apoi", a declarat fostul sportiv.

Mike Tyson, care a fost casatorit de trei ori si are sase copii, a reusit sa scape, dar nu a spus nimanui despre ceea ce s-a intamplat. Controversatul sportiv, care a facut trei ani de inchisoare dupa ce a fost condamnat pentru viol, in 1992, spune ca nu stie care au fost efectele pe care intamplarea le-a avut asupra sa.

"Nu stiu daca m-a schimbat sau nu. Nu imi amintesc intotdeauna, dar poate imi amintesc, poate nu. Nu imi este rusine de chestia asta", a mai spus Tyson. In acelas interviu, Tyson a vorbit despre Robin Williams, care s-a sinucis in luna august si care isi procura droguri de la un traficant pe care si el il cunostea.

"Asta e o chestie foarte interesanta. Cand l-am intalnit, mi-a zis ca ma astepta. Si a inceput sa imi povesteasca despre un individ de la care eu cumparam ceva... Robin era cineva pe care il admiram si m-am trezit gandindu-ma «cum de-l cunoaste pe amaratul asta de traficant pe care-l stiu si eu?»", a spus Tyson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.