"American Gigolo", in care rolul principal a fost interpretat de actorul Richard Gere, va fi adaptat intr-un serial dramatic de televiziune.
Celebrul Jerry Bruckheimer, producatorul lungmetrajului lansat pe marile ecrane in 1980, va fi producatorul executiv al acestui proiect de televiziune. Regizorul si scenaristul peliculei originale, Paul Schrader, va face parte la randul lui din echipa de productie a noului serial, in calitate de consultant, scrie MEDIAFAX.

In thrillerul psihologic "American Gigolo", actorul Richard Gere a interpretat rolul unui barbat dintr-o retea de escorte masculine, care se indragosteste de sotia unui politician, interpretata de Lauren Hutton, dar care ajunge sa fie judecat intr-un proces in care este acuzat de crima.
Filmul "American Gigolo" a generat incasari de 22,7 milioane de dolari in box office-ul nord-american din 1980 si a primit doua nominalizari la Globurile de Aur din 1981, fiind selectionat in categoriile "cel mai bun cantec original" si "cea mai buna coloana sonora".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.