Mary-Kate Olsen celebra pentru rolul alaturi de sora sa geamana din serialul "Casa plina", s-a casatorit recent cu logodnicul sau, Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy.
Mary Kate Olsen, in varsta de 28 de ani, fosta actrita si devenita creatoare de moda, care s-a logodit in februarie cu Olivier Sarkozy, la doi ani dupa ce s-au cunoscut, s-ar fi casatorit cu bancherul in varsta de 44 de ani, potrivit revistei Lucky. Informatia apare la cateva saptamani dupa ce cuplul care tine foarte mult la intimitatea sa a fost fotografiat purtand inele de aur identice, in Hamptons, New York.

Bancherul Olivier Sarkozy, care este cu 16 ani mai in varsta decat sotia sa, este fratele vitreg al fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy si are doi copii dintr-o casnicie anterioara. Mary Kate Olsen a avut, anterior, o relatie de doi ani cu artistul Nate Lowman, de care s-a despartit in 2010. Fosta actrita a devenit cunoscuta in anii 1990 cand a jucat, alaturi de sora sa geamana, Ashley, in serialul de comedie "Casa plina/ Full House".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.