Victoria Beckham s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014.

Fosta membra a trupei Spice Girls, Victoria Beckham este in prezent un om de afaceri de succes, compania sa din domeniul modei fiind considerata una dintre cele mai de succes afaceri. Astfel, cariera in business a vedetei pare sa eclipseze succesul avut in domeniul muzicii.

Topul realizat de revista britanica Management Today ia in calcul averea totala, numarul de locuri de munca create de un antreprenor si cifrele de vanzari ale companiei acestuia. Brandul de moda Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro in 2013, o crestere de 2.900% in ultimii cinci ani, si o crestere de 3.233% a numarului de angajati, comparativ cu anul 2008, cand Victoria Beckham a demarat afacerea.

"Perspicacitatea este cea care i-a adus primul loc in top", a declarat Philip Beresford, realizatorul clasamentului care a folosit datele economice ale Companies House, scrie MEDIAFAX.

Victoria Beckham, a carei avere este evaluata la 266 de milioane de euro, a devenit "o antreprenoare extrem de talentata in domeniul modei", potrivit revistei Management Today. "(Victoria Beckham, n.r.) are o afacere buna, ceva talent de desingner si cateva cunostinte de business. Este destul de des criticata pentru ca este o celebritate implicata in moda, dar nu cred ca este corect. A construit ceva puternic pe baza celebritatii sale si acesta este un lucru foarte important. Merita sa fie apreciata", a declarat Andrew Saunders, redactor-sef adjunct al revistei Management Today.

Dupa lansarea in 2008 a brandului propriu de moda, Victoria Beckham a primit distinctia "Brandul de Moda al Anului" ("Designer Brand of the Year", in original), in cadrul galei British Fashion Awards in 2011. Recent, vedeta si-a deschis primul magazin in cartierul londonez de lux Mayfair.

Citeste si:
10+ aparitii sobre ale Victoriei Beckham, cu adevarat memorabile
Alb sau negru? 10+ aparitii...

Victoria Beckham, in varsta de 40 de ani, s-a remarcat ca membra a grupului Spice Girls, iar in ultimii ani a devenit creatoare de moda, lansand mai multe colectii. Victoria Beckham s-a casatorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au impreuna patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.