Mila Kunis, in varsta de 31 de ani, si actorul Ashton Kutcher, in varsta de 36 de ani, care au devenit parinti pentru prima data dupa ce actrita a nascut o fetita, luna trecuta, isi mai doresc un copil, potrivit unui apropiat al cuplului.

Mila Kunis si Ashton Kutcher, care au devenit parintii micutei Wyatt, se gandesc deja sa-si extinda familia, informeaza contactmusic.com. "Le place sa fie parinti. Ashton a mentionat deja de bebelusul numarul doi. Mila a ras si i-a zis sa se potoleasca. Dar ea vrea inca un copil, pentru a fi apropiat de varsta de Wyatt", a declarat o sursa pentru E! News.

Aceeasi sursa a spus ca Mila petrece mult timp incercand sa scape de kilogramele in plus "castigate" in timpul sarcinii. "Nu este prea stresata, dar vrea sa se intoarca in blugii ei skinny. Ea spune ca are prea multe marimi de haine in dulapul ei", a mai spus sursa citata, precizand ca actrita face yoga si exercitii de stimulare cardiaca, scrie MEDIAFAX.

Mila Kunis si Ashton Kutcher, colegi in distributia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna lor in luna februarie 2014. Cei doi au inceput o relatie in 2012, la aproape un an dupa ce Ashton Kutcher s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie. Dupa un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divortat oficial de Demi Moore, in noiembrie 2013.

Kunis si Kutcher se vor casatori in 2015, potrivit unor surse apropiate celor doi.

Milena "Mila" Kunis este o actrita americana nascuta in Ucraina, care a debutat in televiziune cu un rol in serialul "Anii '70/ That '70s Show". Dupa ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animatie "Family Guy", Mila Kunis a aparut in cateva lungmetraje cu succes de casa - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" si "The Book of Eli" -, insa rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebada neagra/ Black Swan", pentru care a fost recompensata cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tanar actor" la cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, in 2010. Popularitatea actritei a crescut considerabil dupa lansarea pe marile ecrane a filmelor "Ted", "Grozavul si puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" si "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits".

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Mila Kunis a jucat recent in filmul "The Angriest Man In Brooklyn", alaturi de Robin Williams, Peter Dinklage si James Earl Jones, lansat pe marile ecrane nord-americane in mai, si in "Dragoste la persoana a treia/ Third Person", de Paul Higgis, care a avut premiera in Romania pe 4 iulie. Pe 18 iulie a fost lansat un alt film ce o are in distributie pe Mila Kunis - filmul SF de aventuri "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", in care actrita joaca alaturi de Channing Tatum.

Ashton Kutcher a putut fi vazut pe marile ecrane in filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day" (2010) si "Fara obligatii/ No Strings Attached" (2011). In 2013, Ashton Kutcher a putut fi vazut pe marile ecrane in "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat in acelasi an cel mai bine platit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, in serialul "Doi barbati si jumatate", pentru care este platit cu 750.000 de dolari pe episod.

Citeste si:
Sean Bean și Miranda Richardson se alătură lui John Malkovich în...
Sean Bean și Miranda...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.