"Selfish", cartea pe care starleta americana Kim Kardashian doreste sa o lanseze de Craciun, va contine 2.000 de selfie-uri, realizate in ultimii zece ani, informeaza contactmusic.com.

Kim Kardashian a spus, anterior, ca ideea acestui proiect i-a venit dupa ziua de nastere a sotului ei, rapperul Kanye West, caruia i-a oferit drept cadou aniversar un album cu fotografii polaroid. "S-a dovedit a fi un cadou atat de cool, incat mi-a venit ideea de a lansa o carte, un volum cu selfie-uri", a declarat starleta americana, intr-un episod al reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians".

Vedeta americana a dezvaluit ca volumul va avea 352 de pagini si va fi lansat de Craciun. "Kanye a venit cu conceptul, titlul, totul", a declarat Kim Kardashian pentru publicatia Evening Standard, scrie MEDIAFAX.

"Imi fac selfie-uri de foarte mult timp - este vazut acum ca un lucru in zadar, dar a inceput cu mine avand o camera foto pentru a imortaliza amintiri. Sunt selfie-uri facute intr-un deceniu", a spus starleta americana, precizand ca volumul nu reprezinta un semn de vanitate, ci este, de fapt, o reflectare fotografica a vietii ei.

Cu toate acestea, Kim Kardashian ocupa locul al doilea intr-un top al celor mai iritante selfie-uri din toate timpurile, realizat de publicatia britanica The Telegraph. Aceasta a postat recent pe reteaua Instagram un selfie in care apare imbracata intr-un costum de baie alb minuscul, care ii scoate in evidenta in mod excesiv partea dorsala. Publicatia britanica remarca faptul ca cel mai iritant lucru este acela ca in acest selfie apare chiar Kim Kardashian, care obisnuieste sa faca astfel de fotografii in mod curent pentru a-si castiga existenta.

Moda fotografiilor de tip selfie a inceput in jurul anului 2012 si nu pare sa dea semne ca ar slabi in intensitate. De atunci, Kim Kardashian a devenit un veritabil "maestru" al acestei arte, iar contul ei de pe reteaua Instagram, pe care vedeta publica numeroase selfie-uri, este urmarit de peste 17 milioane de utilizatori.

Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

"Selfie" reprezinta o fotografie a unui utilizator realizata de el insusi cu o camera digitala, cu scopul de a o publica ulterior pe o retea de socializare.
Pozele de tip autoportret au capatat notorietate in ultimii ani, "selfie" numarandu-se chiar printre cele 150 de cuvinte si definitii noi care au fost adaugate in editia din 2014 a prestigiosului Dictionar Merriam-Webster. De asemenea, "selfie" a fost ales cuvantul anului 2013 de editorii Dictionarelor Oxford, lucrari de referinta ale limbii engleze.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013. Kim Kardashian si Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai la Florenta.

Citeste si:
Un motociclist s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să facă...
Un motociclist s-a ales cu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.