Halle Berry va lansa anul viitor, in Statele Unite, o colectie de lenjerie intima, dupa ce s-a asociat cu lantul de magazine Target si cu designerii de la Scandale Paris.

Vedeta americana intentioneaza sa vanda colectia de lenjerie intima la nivel mondial, dar va incepe prin promovarea creatiilor in Statele Unite.

"M-am indragostit de Scandale cand am fost la Paris, pentru ca acest brand imi amintea de oras in sine, frumos si plin de inspiratie. Sunt incantata ca debutul in Statele Unite va avea loc cu ajutorul Target si ca voi lansa brandul la nivel global in 2015. Abia astept sa le ofer tot mai multor femei sansa de a se bucura de creatii pe care femeile europene au ajuns sa le iubeasca de mai mult opt decenii", a declarat Halle Berry.

Actrita, in varsta de 48 de ani, sustine ca a devenit experta in lenjerie intima in ultimii ani.

"Ma uit mereu la bustul femeilor acum. Pot sa ma uit la majoritatea si sa spun «tu ai masura asta, tu o ai pe asta, tu ai nevoie de un sutien push-up. O sa te ajutam cum nici nu iti imaginezi»", a spus Halle Berry, a carei colectie de lenjerie intima, ce cuprinde zece modele, la preturi accesibile, va fi pusa in vanzare in 2015.

Halle Berry este una dintre actritele cel mai bine platite de la Hollywood si se implica adeseori in productia filmelor in care este distribuita. Actrita americana este si una dintre imaginile oficiale ale brandului de produse cosmetice Revlon.

Halle Berry a devenit cunoscuta cu rolul din filmul "Bumerangul/ Boomerang" (1992) si a confirmat asteptarile criticilor de specialitate cu rolurile din "Familia Flintstones: Aventuri in Epoca de Piatra/ The Flintstones" (1994) si "Bulworth" (1998). Pe langa Oscarul castigat in 2002, pentru "Puterea dragostei/Monster's Ball", Halle Berry a devenit un star mondial cu roluri precum cele din franciza "X-Men", "Cod de acces: Swordfish/ Swordfish" (2001) si "Sa nu mori azi/ Die Another Day" (2002). Actrita a regasit succesul de odinioara si in anii 2010, cu filmele "Atlasul norilor/ Cloud Atlas" (2012) si "Apel de urgenta/ The Call" (2012).

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.