Shirley Bassey va lansa un nou album de studio, intitulat "Hello Like Before", pe 17 noiembrie, acesta fiind primul disc din ultimii cinci ani al artistei si va contine mai multe coveruri si reinterpretari ale unor melodii mai vechi.

"Hello Like Before" este cel de-al 36-lea album de studio al artistei Shirley Bassey si va contine versiuni noi ale unor cantece deja cunoscute, cele mai multe fiind cantate in original de alti artisti, dar si reinterpretari ale unor hituri personale ale cantaretei originare din Tara Galilor, cum este "Goldfinger", cel mai cunoscut hit al sau.

Printre piesele de pe noul album se numara "Englishman In New York" a lui Sting, "Hey Jude" a trupei The Beatles, "It Was A Very Good Year" a lui Frank Sinatra, pe langa coveruri dupa "MacArthur Park", "Wild Is The Wind" si "Fever", dar si un duet cu Paloma Faith, pe melodia "Diamonds Are A Girl's Best Friend".

Acesta este primul disc lansat de Bassey din 2009, cand a aparut pe piata "The Performance", care a fost primul material discografic in peste treizeci de ani din cariera artistei care continea doar cantece noi. Shirley Bassey, printre ale carei hituri se numara "History Repeating" si "Big Spender", a fost o prezenta constanta in topurile muzicale inca din anii '50 si este autoarea temelor muzicale a trei filme "James Bond": "Goldfinger", "Diamonds Are Forever" si "Moonraker".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.