Unul dintre actorii importanti din distributia serialului "Urzeala tronurilor/Game of Thrones", Wilko Johnson, a anuntat ca s-a vindecat de cancerul pancreatic in stadiu terminal cu care a fost diagnosticat in 2012.

Initial, medicii i-au spus artistului in varsta de 67 de ani ca mai avea de trait doar 10 luni, dupa ce organismul sau a respins chimioterapia, insa o operatie radicala, ce a constat in extirparea unei tumori uriase, i-a salvat viata, informeaza bbc.com.

"A fost o operatie in cel de-al 11-lea ceas. Tumoarea cantarea trei kilograme - era de marimea unui bebelus. Oricum, medicii au extirpat tot. Ei m-au vindecat", a dezvaluit artistul britanic miercuri seara, la gala Q Awards de la Londra. Dupa ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic in stadiu terminal la sfarsitul anului 2012, Wilko Johnson credea ca mai avea doar cateva luni de trait. In 2013, muzicianul a sustinut un "turneu de adio" si a inregistrat un album cu Roger Daltrey, solistul trupei The Who.

"Credeam ca acelea vor fi ultimele lucruri pe care le voi face in viata mea. Apoi, un medic a venit la mine si mi-a spus ca se intampla ceva ciudat, pentru ca eram inca in viata la sfarsitul anului trecut", a dezvaluit Wilko Johnson.

Artistul a fost operat cu succes in aprilie 2014

"Cineva a venit la mine si mi-a spus: «Putem sa te vindecam». Cand mi-au zis prima data ca vor putea sa ma opereze, nu imi venea sa cred. Imi spuneam: «Ce vor sa spuna cu asta? Ca imi ofera inca 2-3 luni de viata?». Ei bine, nu asta voiau sa spuna. Au spus ca pot sa ma scape de tumoare si exact asta au si facut. Tumoarea a disparut. Acum nu mai am cancer", a dezvaluit artistul britanic.

El se afla in continuare in convalescenta dupa acea interventie chirurgicala si spune ca nu stie deocamdata ce va face in continuare.

Wilko Johnson a facut aceste dezvaluiri la gala de decernare a premiilor anuale acordate de publicatia muzicala Q Magazine. La acea gala, artistul britanic a fost recompensat cu Icon Award. Operatia pe care a suportat-o a constat in extirparea pancreasului, a splinei, a unor portiuni din stomac, din intestinul subtire si din intestinul gros si in extirparea si reconstructia unor vase sangvine din jurul ficatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.