Dupa ce in ultimii ani a evitat aparitiile publice Monica Lewinsky sustine ca noua sa misiune in viata este sa puna capat hartuirii si intimidarii pe Internet.

"Dupa ce am supravietuit eu insami, acum vreau sa ajut alte victime sa supraivetuiasca", a declarat ea luni in fata publicului cu ocazia summitului Forbes' 30 Under 30. "Vreau sa folosesc suferinta mea in scopuri bune si sa dau sens trecutului meu", a adaugat fosta stagiara de la Casa Alba, care a fost implicata in 1995 intr-o relatie cu presedintele american Bill Clinton.

Lewinsky a afirmat ca ea a fost "pacientul zero" al hartuirii online. "Atunci nu existau Facebook, Twitter sau Instagram (...). Dar existau barfe, stiri si site-uri de divertisment pline de comentarii si e-mailuri care puteau fi trimise mai departe", a adaugat ea, potrivit MEDIAFAX.

Monica Lewinsky a povestit cu emotie lunile care au urmat izbucnirii scandalului sexual, in 1998, cand toata atentia era indreptata asupra sa. "Acum 16 ani, proaspata absolventa de colegiu, o stagiara de 22 de ani la Casa Alba - si romantica peste medie - m-am indragostit de seful meu asa cum se intampla la 22 de ani (...). Dar seful meu era presedintele Statelor Unite. Asta probabil se intampla mai rar. Acum regret profund", a subliniat ea.

Lewinsky a vorbit apoi despre ce vrea sa faca pe viitor, si anume sa puna capat hartuirii si intimidarii pe Internet. Discursul sau a avut loc in aceeasi zi in care si-a facut cont pe Twitter, ultimul pas al revenirii sale pe scena publica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.