Trupa pop One Direction ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti britanici in varsta de pana la 30 de ani, cu o avere estimata la 77,5 milioane de lire sterline (97,8 milioane euro).

Grupul One Direction - alcatuit din Louis Tomlinson, in varsta de 23 de ani, Niall Horan, in varsta de 21 de ani, Zayn Malik, in varsta de 21 de ani, Harry Styles, in varsta de 20 de ani, si Liam Payne, in varsta de 21 de ani - a reusit sa isi pastreze pozitia de lider pe care a ocupat-o si in 2013. In acest an, cantaretii britanici au facut reclama pentru magazinele din reteaua de supermarketuri Coles din Australia, au lansat doua parfumuri, au sustinut un al doilea turneu mondial, iar cel mai recent album al lor, "Midnight Memories", s-a vandut in 4 milioane de copii.

Locul al doilea este ocupat de Daniel Radcliffe, in varsta de 25 de ani, protagonistul francizei cinematografice "Harry Potter", cu o avere de 63,5 milioane de lire sterline (80,4 milioane euro), iar locul al treilea a revenit actorului Robert Pattinson, in varsta de 28 de ani, starul francizei "Amurg", cu o avere de 51,4 milioane de lire sterline (64,8 milioane euro).

Topul 10 al celor mai bogati artisti britanici in varsta de pana la 30 de ani este completat, in ordine, de actrita Keira Knightley (39,9 milioane lire sterline), cantareata Adele (36,2 milioane lire sterline), actrita Emma Watson (31 milioane lire sterline), DJ-ul, cantaretul si producatorul muzical Calvin Harris (28,9 milioane lire sterline), actorul Rupert Grint (27,3 milioane lire sterline), cantareata Leona Lewis (15,5 milioane lire sterline) si rockerul Alex Turner, liderul trupei Arctic Monkeys (13,5 milioane lire sterline).

Aceeasi publicatie a intocmit un top 5 si pe plan international, cu artisti din afara Marii Britanii, in care primul loc este ocupat de gemenele in varsta de 28 de ani Mary-Kate si Ashley Olsen, cu o avere de 182 de milioane lire sterline.

Lady Gaga se afla pe pozitia a doua, cu 132 demilioane lire sterline, iar locul al treilea a revenit cantaretului Justin Bieber, cu 105 milioane lire sterline. Topul 5 al celor mai bogati artisti din lume este completat de cantaretele Taylor Swift (86 milioane lire sterline) si Miley Cyrus (78 milioane lire sterline).

Citeste si:
Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată de producătorul său când...
Lady Gaga a dezvăluit că a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.