Printul William si ducesa Catherine au anuntat luni intr-un comunicat oficial ca al doilea copil al lor se va naste in aprilie 2015.

"Ducele si ducesa de Cambridge sunt incantati sa confirme faptul ca bebelusul lor va veni pe lume in aprilie 2015", se afirma in acelasi text, publicat cu o zi inainte de prima aparitie in public a ducesei de Cambridge pe parcursul ultimelor doua luni.

Acelasi comunicat afirma ca ducesa Catherine "continua sa sufere din cauza unor varsaturi severe", o forma de greturi violente provocate de sarcina, de care a suferit si in perioada in care era insarcinata cu printul George. "Starea ei se amelioreaza progresiv", adauga acelasi comunicat. Marti, "ducele si ducesa de Cambridge ii vor primi, in numele reginei, pe presedintele Republicii Singapore, Tony Tan Keng Yam, si sotia sa, la Royal Garden Hotel din Londra in cadrul unei vizite de stat", precieaza acelasi document.

Ducesa de Cambridge va asista, de asemenea, la ceremonia de premiere a celei mai bune fotografii cu animale din anul 2014. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Istorie Naturala din Londra. Indiferent daca va fi fata sau baiat, al doilea copil al cuplului princiar va ocupa locul al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Informatia privind noua sarcina a ducesei Catherine a fost facuta publica pe 8 septembrie. Acesta este al doilea copil al cuplului, dupa printul George, care s-a nascut pe 22 iulie 2013. Nascut in mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, printul George este al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.