Snoop Dogg lucreaza la cel de-al 13-lea sau album de studio, care va fi produs de Pharrell Williams si pe care vor aparea piese cantate alaturi de Stevie Wonder si Charlie Wilson.

Noul album, a carui data de lansare nu a fost inca stabilita, va aparea dupa ce anul trecut Snoop Dogg a lansat discul "Reincarnated" sub un alt pseudonim, Snoop Lion. Rapperul american Snoop Dogg, pe numele sau real Calvin Cordozar Broadus Jr, in varsta de 42 de ani, va colabora la noul material discografic cu muzicianul Pharrell Williams, care va produce noul album. Discul va fi lansat de casa de discuri I Am Other, detinuta de Pharrell Williams.

Cei doi muzicieni au mai colaborat in trecut, piesele "Beautiful" si "Drop It Like It's Hot" ale lui Snoop Dogg fiind produse tot de Pharrell Williams. Potrivit Billboard, noul album va include melodii cantate alaturi de Stevie Wonder si Charlie Wilson, care a colaborat recent si cu artistul Kanye West, pentru albumul "Yeezus".

Noul disc, a carui denumire nu a fost inca stabilita, va fi primul lansat de rapper sub numele Snoop Dogg, de la albumul "Doggumentary" din 2011. Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004).

Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", aparut pe piata in aprilie 2013. In septembrie 2008, Snoop Dogg a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.