Cantareata si modelul Joanne Borgella, care a concurat la emisiunea de televiziune "American Idol" in 2008, a decedat la varsta de 32 de ani.
Joanne Borgella era bolnava de cancer si a decedat sambata, a anuntat familia cantaretei pe pagina de Facebook a acesteia. "Cu inimile pline de durere, suntem profund intristati sa anuntam decesul iubitei noastre Joanne", a spus familia artistei.

Joanne Borgella a devenit cunoscuta dupa participarea la emisiunea "American Idol" in 2008. Cu trei ani inainte, aceasta a aparut in seria de televiziune "Mo'Nique's Fat Chance" si a castigat acest concurs al carui scop era de a descoperi un model voluptos ideal. In ultimii ani, Borgella a lucrat ca model profesionist si si-a lansat propria linie vestimentara. Anul trecut, Joanne Borgella a distribuit online o inregistrare video in care isi informa fanii ca a fost diagnosticata cu cancer si maladia s-a extins la pieptul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.