Charlie Sheen s-a despartit de vedeta porno Brett Rossi, in varsta de 25 de ani, cu care s-a logodit anul acesta.

Charlie Sheen, in varsta de 49 de ani, a decis sa rupa logodna cu Brett Rossi cu doar cateva saptamani inainte ca acestia sa isi oficializeze relatia.

"Scotty si cu mine am avut un an minunat impreuna, calatorind prin lume si indeplinindu-ne multe dintre dorinte. Este o fata extraordinara, dar am decis de comun acord sa ne despartim si sa nu ne petrecem restul vietii impreuna. M-am hotarat ca, pentru mine, copiii sunt importanti si merita toata atentia mea, mai mult decat o relatie. Tin inca foarte mult la Scotty si ii urez toate cele bune", a spus Charlie Sheen.

Charlie Sheen si Brett Rossi s-au logodit anul acesta, de Ziua Indragostitilor, in timpul unei vacante in Hawaii. Prima casatorie a lui Sheen, cu Donna Peele a fost anulata, actorul casatorindu-se apoi cu Denise Richards, in 2002, cu care are doua fete, Sam J, in varsta de 9 ani si Lola Rose, in varsta de 8 ani. Richards a cerut divortul dupa trei ani, cand era insarcinata cu Lola, scrie MEDIAFAX.

In 2008, actorul s-a casatorit cu Brooke Mueller, dar dupa o relatie plina de scandaluri, cei doi au divortat in 2011. Sheen are doi baieti din aceasta casnicie, gemenii Bob si Max, in varsta de patru ani.

Viata personala a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulenta, marcata de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, in 2011, din distributia serialului "Doi barbati si jumatate". In 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din lume, castigand 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", in care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Citeste si:
Charlie Sheen, acuzat ca a violat un minor in urma cu 30 de ani
Charlie Sheen, acuzat ca a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.