Horatiu Malaele, celebrul actor, regizor si caricaturist va prezenta, in premiera, la sediul Institutului Cultural Roman (ICR) din New York, spectacolul de teatru "Sunt un orb" si proiectia filmului "Nunta muta/ Silent Wedding".

Astfel, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de la ora 19.00, in sala Auditorium a ICR New York, Horatiu Malaele va avea vernisajul expozitiei de caricaturi si va sustine un recital extraordinar cu spectacolul "Sunt un orb". De asemenea, duminica, de la ora 17.00, va fi prezentat in premiera newyorkeza filmul "Nunta muta".

Ambele evenimente vor fi urmate de doua sesiuni speciale de intrebari si raspunsuri la care Horatiu Malaele va raspunde in stilul care l-a consacrat. Intrarea la aceste evenimente este gratuita.

Horatiu Malaele va merge la New York dupa ce a participat, in aceste zile, la Miami si Fort Lauderdale, la prima editie a festivalului Romanian Cinema Fort Lauderdale/ Miami Waves, organizat de ICR New York si de regizorul Andrei Zinca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.