Actrita Glenn Close a avut mult timp probleme de incredere in propriile instincte dupa ce a fost crescuta, de la varsta de sapte ani pana la 22 de ani, intr-o secta religioasa din Elvetia, iar acum spune ca acest lucru a avut un impact major asupra sa, dar a ajutat-o sa fie o actrita mai buna.

Potrivit contactmusic.com, actrita Glenn Close, in varsta de 67 de ani, a trait timp de 15 ani, in copilarie si adolescenta, intr-o comunitate religioasa conservatoare, Moral Re-Armament, si admite ca acea perioada a avut o "influenta profunda" asupra sa. "(Timp de multi ani, n.r.) nu am avut incredere in instinctele mele pentru ca toate credintele mi-au fost impuse", a spus Close intr-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

William Taliaferro Close, tatal actritei, a devenit adept al miscarii spirituale cunoscute acum drept "Initiatives of Change" ("Initiativele Schimbarii", n.r.) si s-a mutat cu familia la sediul central al miscarii, in satul elvetian Caux, pe malul lacului Geneva, cand actrita avea sapte ani, scrie MEDIAFAX.

"Nu aveai voie sa faci nimic sau erai facut sa te simti vinovat pentru orice dorinta nenaturala. Daca vorbiti cu oricine a fost membru al unui astfel de grup in care ti se impune maniera in care trebuie sa traiesti, ce trebuie sa spui si ce trebuie sa simti, de cand ai sapte ani pana la varsta de 22 de ani, vezi ce impact profund are acel lucru asupra persoanei. Este ceva ce trebuie depasit cu efort constient, pentru ca toate instinctele tale sunt gresite", a explicat Close.

"Sunt multe lucrurile care m-au facut sa plec. Nu aveam niciun ajutor, dar am facut-o... Nu voi da detalii despre cum am plecat", a mai spus actrita.

Glenn Close a povestit ca la inceput a avut cosmaruri despre tradarea comunitatii in care a crescut, dar spune ca si-a iertat tatal pentru ca crede ca experienta aceea a ajutat-o sa fie o actrita mai buna. "Intotdeauna am crezut ca, la cum e viata, povara iertarii este asupra copilului. Mereu am avut senzatia ca sunt tinuta la un loc cu agrafe si banda adeziva, dar, ca actrita, asta e un lucru bun", a declarat Glenn Close.

Pentru rolul din serialul "Damages", Glenn Close a castigat doua premii Emmy si un Glob de Aur. Cu o filmografie deosebit de bogata, artista a fost recompensata de-a lungul anilor cu alte doua Globuri de Aur si a fost de sase ori nominalizata la premiile Oscar, actrita fiind celebra pentru roluri precum cele din "Atractie fatala" (1987), "Legaturi periculoase" (1988), "Misterul familiei Bulow" si "101 dalmatieni".

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.