Stevie Wonder, celebrul cantaret in varsta de 64 de ani, va deveni din nou tata, iubita sa fiind insarcinata cu tripleti.

Potrivit tabloidului american National Enquirer, Tomeeka Robyn Bracy, in varsta de 40 de ani, actuala iubita a lui Stevie Wonder, este insarcinata din nou, de aceasta data cu tripleti, la un an dupa ce ar fi nascut, in secret, cel de-al optulea copil al cantaretului american. "Stevie si Tomeeka au avut primul copil in urma cu un an. Stevie n-a crezut niciodata ca o sa fie tata din nou, la varsta pe care o are. O insoteste pe Tomeeka la toate vizitele medicale. Abia asteapta ca ea sa nasca. Stevia a pierdut multe lucruri din procesul de crestere a celorlalti copii ai sai si a jurat ca va fi langa copiii sai si viitoarea sotie", a declarat o sursa pentru National Enquirer.

Stevie Wonder, in varsta de 64 de ani, a fost casatorit timp de 11 ani cu Millard Morris, de care a divortat in 2012. Legendarul cantaret a mai fost casatorit cu cantareata Syreeta Wright, in perioada 1970 si 1972. Artistul are sapte copii din cele doua mariaje si din cateva dintre relatiile sale anterioare.

Stevie Wonder, renumit pentru piesele de succes "Superstition", "I Just Called to Say I Love You" si "My Cherie Amour", este considerat o veritabila legenda a muzicii soul. Muzicianul american a sustinut in 2008 un turneu mondial al carui scop principal a fost, potrivit artistului, de a raspandi in lume un apel la unitate pentru toate rasele si religiile.

Stevie Wonder a orbit la putin timp dupa nastere. El a invatat sa cante la muzicuta, pian si tobe inca de la varsta de noua ani. De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de piese ajunse pe primul loc in clasamentul R&B din SUA, a castigat 25 de premii Grammy si a vandut peste 100 de milioane de discuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.