Eva Longoria va fi producator executiv al unui serial de televiziune inspirat din miturile si folclorul latino.

Eva Longoria, care a devenit faimoasa datorita rolului din serialul "Neveste disperate", este "creierul" din spatele unei serii de povesti inspirate din folclorul si legendele din America de Sud.

Primul sezon al serialului este bazat pe legenda unui personaj numit "La Llorona" ("femeia care plange"), o tanara care si-a inecat copiii pentru a putea fi cu barbatul iubit. Actiunea are loc in sud-vestul Statelor Unite si va avea ca protagonist un detectiv care ancheteaza cazul unei femei acuzate ca si-a inecat copiii. Serialul este cel mai recent proiect al Evei Longoria care, in prezent, este producator executiv al seriei dramatice "Menajere ambitioase / Devious Maids".

Eva Longoria, care a fost inclusa, anul acesta, de The Hollywood Reporter in topul celor mai influente 25 de vedete latino din showbiz-ul american, a devenit celebra datorita personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria dateaza din 2008, cand a jucat in comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", si 2012, cand a aparut in "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actrita a dat voce unui personaj din animatia "Arthur Christmas" (2011).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.