Michelle Obama este protagonista unui clip de sase secunde, postat pe reteaua de socializare Vine, in care danseaza cu un nap.

Imitatorul presedintelui american Barack Obama Imman Crosson a intrebat-o pe sotia sefului statului "cate calorii arzi de fiecare data cand apari (turn up, in engleza)?!", intr-un mesaj video postat de pe contul @AlphaCat sub hashtagul #AskTheFirstLady. Michelle Obama a raspuns, miercuri seara, unor intrebari despre legumele care-i plac (cartoful dulce) si despre initiativa sa de a-i atrage pe copii sa manance mai multe verdeturi, in cadrul unei campanii in centrul careia se afla sanatatea tinerilor.

Prima Doamna i-a raspuns printr-un clip de sase secunde, in care danseaza in ritm hip-hop cu un nap (turnip, in engleza), postat pe contul Casei Albe de pe reteaua de socializare Vine.

Presa considera raspunsul "excelent", iar videoclipul a fost vazut de cinci milioane de ori in primele sase ore dupa postare, potrivit ziarului britanic The Independent. Dansul Primei Doamne cu napul pare sa fie mult mai popular printre americani decat gestul sotului ei de a saluta un puscas marin in timp ce tinea o cana cu cafea in mana, comenteaza publicatia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.