"Get Lucky", melodia celor de la Daft Punk, a fost numita piesa anului de Broadcast Music Inc (BMI).

Compusa de Nile Rodgers, Pharell Williams si duoul Daft Punk, format din Thomas Bangalter si Guy-Manuel de Homem-Christo, piesa a fost onorata de Broadcast Music Inc.

Textierul Sir Tim Rice a primit premiul Icon pentru contributia sa la dezvoltarea muzicii, in timp ce Van Morrison a fost onorat pentru piesa sa clasica "Brown Eyed Girl".
Lansata in 1967, piesa semnata de veteranul cantaret a inregistrat 11 milioane de difuzari in Statele Unite ale Americii. De asemenea, Van Morrison a fost onorat pentru cele cinci milioane de difuzari ale baladei "Have I Told You Lately".

De asemenea, "Every Breath You Take", scrisa de Sting pentru formatia The Police, a fost onorata pentru inregistrarea a 12 milioane de difuzari.
Ceremonia s-a desfasurat luni, la hotelul Dorchester din Londra. A fost, de asemenea, inmanat un premiu artistei Ellie Goulding, ale carei melodii "Anything Could Happen", "Burn" si "I Need Your Love" au fost apreciate la evenimentul de gala.

Printre ceilalti laureati se numara suedezul DJ Avicii, care a primit premiul Dance, pentru piesa "Wake Me Up". Hitul, care include vocea starului american Aloe Blacc, a fost numarul 1 in 22 de tari, inclusiv in Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.