Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Alfonso Cuaron, Robert Rodriguez si Pitbull se numara printre cele mai importante vedete latino din showbizul american.

Primul loc al topului celor mai influente personalitati latino din industria de showbiz americana este ocupat de Nina Tassler, presedintele CBS Entertainment, care detine aceasta functie din februarie.

Locul al doilea este ocupat de Cesar Conde, care ocupa o functie importanta, vicepresedinte executiv, in NBCUniversal, unde a fost angajat dupa ce a parasit in 2013 reteaua de televiziune Univision, dedicata publicului latino din Statele Unite ale Americii. Pe locul al treilea in topul intocmit de The Hollywood Reporter se afla cantareata si actrita Jennifer Lopez, care ocupa si postul de director de creatie al NUVOtv, o retea de televiziune prin cablu dedicata publicului latino din Statele Unite.

Alfonso Cuaron, care a regizat lungmetrajul SF "Gravity", castigator a sapte premii Oscar, printre care si cel pentru regie, la gala Oscar din 2014, se afla pe locul al patrulea in topul personalitatilor latino influente. Locul al cincilea revine regizorului, scenaristului si producatorului Robert Rodriguez, care este si fondator al retelei de televiziune prin cablu americane El Rey.

Guillermo del Toro, un alt cineast faimos, realizator al unor filme precum "Labirintul lui Pan", care a castigat trei premii Oscar, si superproductia "Cercul de foc/ Pacific Rim", ce va avea si o continuare, s-a situat pe locul al saselea. Locul al saptelea este ocupat de Armando Nunez, presedinte al CBS Global Distribution Group.

Alex Garcia, unul dintre cei mai importanti oameni de la Legendary Entertainment, s-a clasat pe locul al optulea, in timp ce actrita Sofia Vergara, faimoasa pentru rolul din serialul de comedie "O familie moderna/ Modern family" si cofondatoare a companiei de productie Latin World Entertainment, ocupa pozitia a noua a topului realizat de publicatia americana.

Locul al zecelea revine prezentatorului TV de stiri mexican Jorge Ramos, care este vedeta stirilor retelei de televiziune Univision, cu o audienta de peste doua milioane de familii in America de Nord. Printre celelalte personalitati incluse de The Hollywood Reporter in lista celor mai influente 25 de personalitati latino se mai afla scenaristul si regizorul Alejandro González Iñárritu, pe locul al 11-lea, actrita Zoe Saldana, pe locul al 12-lea, Eva Longoria, pe locul al 14-lea, cantaretul si producatorul muzical Pitbull, pe locul al 17-lea, si cantareata pop Shakira, pe locul al 22-lea.

Citeste si:
O tanara si-a regasit cainele pierdut de trei ani
O tanara si-a regasit cainele...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.