Nou rolul lui Jackie Kennedy va fi jucat de Katie Holmes, in continuarea miniseriei de televiziune "'Familia Kennedy/ The Kennedys".

Actrita americana Katie Holmes, in varsta de 35 de ani, va relua rolul lui Jackie Kennedy, pe care l-a jucat prima data in miniseria de televiziune "Familia Kennedy", din 2011. Noua miniserie va fi produsa de Reelz Channel , va avea patru episoade de cate o ora si se va numi "The Kennedys: After Camelot".

In 2011, Katie Holmes a interpretat-o pe prima doamna a Statelor Unite in cele opt episoade ale serialului "Familia Kennedy", alaturi de actorii Greg Kinnear, Barry Pepper si Tom Wilkinson. Continuarea serialului va avea premiera in 2016 si va prezenta viata lui Jackie Kennedy dupa asasinarea presedintelui american si casatoria ei cu miliardarul grec Aristotel Onassis.

Holmes va fi si producator executiv al noii miniserii si va si regiza unul dintre episoade, celelalte trei urmand a fi regizate de Jon Cassar, care a realizat si seria din 2011.

"«Familia Kennedy» a fost o productie extraordinara despre viata uneia dintre cele mai cunoscute familii din lume. Suntem incantati ca am putut obtine drepturile pentru ecranizarea acestei povesti minunate si suntem increzatori ca noua miniserie va fi primita cu la fel de mult entuziasm ca si precedenta", a declarat presedintele Reelz Channel, Stan E. Hubbard.

"Katie a interpretat-o cu eleganta pe Jackie Kennedy in prima miniserie si acum va continua in rolul care o arata pe Jackie transformandu-se in Jackie O. pe care lumea o cunoaste cel mai bine. Katie este curajoasa, dedicata si perfecta pentru acest rol. Este o femeie puternica si talentata, care intelege cat de speciala si respectata a fost Jackie Onassis, ca simbol international", a mai spus Hubbard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.