Filmul "Fata disparuta/ Gone Girl se mentine pe prima pozitie in box office-ul nord-american.

Avandu-i in distributie pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris si Missi Pyle, "Fata disparuta" este un thriller care spune povestea dramatica a lui Nick Dunne (Affleck), care, la a cincea aniversare a casatoriei sale, anunta autoritatile ca sotia lui a disparut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect si a investigatiei politistilor, imaginea casniciei perfecte a lui Nick incepe sa fie inlocuita de suspiciuni si intrebari. Toata lumea din jur incepe sa vada minciunile si comportamentul ciudat al barbatului, iar in curand intrebarea esentiala este pe buzele tuturor: Si-a omorat Nick sotia?

Pelicula a obtinut incasari totale de 78,28 de milioane de dolari in cele doua saptamani de la premiera.

Pe locul al doilea in topul incasarilor s-a clasat premiera "Dracula: Povestea nespusa/ Dracula Untold", cu 23,45 de milioane de dolari. Regizat de Gary Shore si avandu-i in distributie pe Luke Evans, Dominic Cooper si Sarah Gadon, filmul spune povestea hollywoodiana a lui Vlad Tepes, omul care a ajuns sa fie cunoscut drept Dracula, dupa ce face un pact cu forte supranaturale, pentru a-si putea proteja regatul si familia.

Locul al treilea a revenit filmului "Alexander si cea mai oribila zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day", care a obtinut incasari de 19,1 milioane de dolari in primul weekend de difuzare in America de Nord. Pelicula este regizata de Miguel Arteta si ii are in distributie pe Steve Carell si Jennifer Garner, fiind bazata pe cartea pentru copii omonima. Alexander, un pusti in varsta de 11 ani, isi doreste ca membrii familiei sale sa aiba parte de acelasi ghinion ca si el. Dorinta i se indeplineste si toata familia trece printr-o perioada cu adevarat oribila.

Pe locul al patrulea s-a situat filmul horror "Annabelle", regizat de John R. Leonetti, care a obtinut incasari de16,36 de milioane de dolari de vineri pana duminica. "Annabelle" spune povestea unui cuplu care incepe sa traiasca experiente supranaturale legate de o papusa veche, dupa ce casa lor este invadata de niste satanisti. Filmul a obtinut incasari totale de 62,15 milioane de dolari in cele doua saptamani de difuzare.

Citeste si:
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas
Jennifer Lopez și Ben Affleck...

Locul al cincilea a revenit unui film nou intrat in cinematografele nord-americane, "Judecatorul/ The Judge", regizat de David Dobkin, cu incasari de 13,33 de milioane de dolari. Drama avandu-i in distributie pe Vera Farmiga, Robert Downey Jr. si Robert Duvall spune povestea unui avocat, Hank Palmer, care se intoarce in oraselul natal unde tatal sau, judecator, este acuzat de crima. Barbatul incearca sa afle adevarul si pe parcurs reia legatura cu familia de care s-a indepartat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.