O actrita franceza va fi urmatoarea Bond girl, in cel de-al 24-lea film al francizei cu agentul 007.

Actrita Léa Seydoux a devenit cunoscuta cu rolul din filmul "Adèle: Capitolele 1 si 2/ La Vie d'Adèle", regizat de Abdellatif Kechiche, dar si gratie colaborarii sale cu Quentin Tarantino la pelicula "Ticalosi fara glorie/ Inglourious Basterds" si partiturii interpretate in "Hotel Grand Budapest/ The Grand Budapest Hotel", regizat de Wes Anderson.

Ea ar putea interpreta in urmatorul film din franciza "James Bond" personajul Miranda Frost, jucat deja de Rosamund Pike in "Sa nu mori azi/ Die Another Day", in 2002. Rolul femeii agent secret, sofisticata si atractiva, i s-ar potrivi de minune actritei, scriau recent jurnalistii francezi. Léa Seydoux ar putea completa astfel lista actritelor franceze care au jucat in aceasta franciza precum Sophie Marceau, Carole Bouquet, Eva Green si Bérénice Marlohe.

Deocamdata nu se stie exact ce rol va juca Seydoux, ea putand da viata iubitei agentului secret sau sa aiba rolul unei "femei fatale".

Léa Hélène Seydoux-Fornier de Clausonne, nascuta pe 1 iulie 1985, a devenit cunoscuta dupa ce a castigat trofeul Chopard, in 2009, la Festivalul International de Film de la Cannes, un premiu oferit celor mai promitatori actori din generatia tanara, si a fost nominalizata la gala César pentru cea mai promitatoare actrita pentru rolul din "Frumoasa persoana/ The Beautiful Person", din 2008.

De asemenea, actrita a aparut in productii importante de la Hollywood, precum "Robin Hood", din 2010, "Miezul noptii in Paris/ Midnight in Paris", din 2011, si "Misiune imposibila - Ghost Protocol/ Mission: Impossible - Ghost Protocol", din 2011.

Citeste si:
Probleme pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman, înainte de nuntă! Ce...
Probleme pentru Oana Moșneagu...

Totodata, in 2013 a castigat premiul Palme d'Or la Festivalul International de Film de la Cannes, pentru partitura din "La Vie d'Adèle".

Filmarile pentru noua pelicula din franciza "James Bond", al carei titlu provizoriu este "Bond 24", vor debuta in noiembrie, sub bagheta regizorala a cineastului Sam Mendes, care a semnat si regia celui mai recent lungmetraj din serie, "007: Coordonata Skyfall", lansat in 2012.

Potrivit scenaristului John Logan, "Bond 24" nu va fi o continuare a lungmetrajului "007: Coordonata Skyfall", dar va avea numeroase legaturi cu acel film. In schimb, scenariul va fi inspirat, ca de obicei, din romanele lui Ian Fleming, creatorul personajului James Bond.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.