Palatul princiar monegasc a confirmat faptul ca printesa Charlene de Monaco este insarcinata cu gemeni, iar bebelusii vor veni pe lume la sfarsitul acestui an.

"Printul si printesa de Monaco sunt fericiti sa confirme faptul ca vor deveni parintii unor gemeni, care se vor naste la sfarsitul anului", a precizat palatul princiar din Monaco.

Printul Albert al II-lea si sotia lui au anuntat la sfarsitul lunii mai ca printesa este insarcinata si cuplul asteapta cu nerabdarea venirea pe lume a primului lor copil. Intr-un interviu acordat tabloidului britanic Hello, printesa Charlene a declarat: "Ma simt in plina forma".
Albert al II-lea, fiul printului Rainier al III-lea si al actritei Grace Kelly, s-a casatorit cu Charlene Wittstock in cadrul unei ceremonii spectaculoase, organizata in 2011 in principatul Monaco, la care au participat 800 de invitati.

Inainte de casatoria ei cu printul Albert al II-lea, care face parte din Casa regala Grimaldi, ai carei membri au domnit din anul 1297, Charlene Wittstock a fost campioana de natatie in tara ei natala, Africa de Sud. Albert al II-lea, in varsta de 56 de ani, a fost multa vreme burlac, dar are doi copii, pe care i-a recunoscut oficial, din relatii anterioare - fiica Jazmin Grace Grimaldi, nascuta in 1992, din relatia cu Tamara Rotolo, si fiul Alexandre Coste, nascut in 2003 din relatia cu togoleza Nicole Coste.

Vreme de multi ani, Albert al II-lea a refuzat sa o recunoasca pe Jazmin, in prezent in varsta de 22 de ani, dar a fost nevoit sa faca acest lucru, dupa ce a efectuat un test de paternitate in 2006. Cu toate acestea, suveranul monegasc nu s-a prezentat la ceremonia de absolvire a fiicei sale, organizata la Universitatea Fordham in luna mai, preferand sa participe la o prezentare de moda a casei Louis Vuitton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.