Fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince Michael, va lua lectii de box de la campionul acestui sport Floyd Mayweather Jr.

Floyd Mayweather Jr. a anuntat, printr-un mesaj pe contul sau de pe platforma online Twitter, ca Prince Michael, fiul in varsta de 17 ani al lui Michael Jackson, va face parte din grupul sau de tineri pe care ii invata sa boxeze.

"Nu am lucrat inca impreuna, dar abia astept sa o facem cand voi reveni la Las Vegas", a declarat Mayweather pentru site-ul tmz.com. Sportivul ar putea deveni antrenor dupa incheierea carierei in ringul de box, retragerea fiind programata pentru 2015, dupa ce va mai boxa de doua ori.
Printre vedetele pe care Mayweather le invata tainele boxului se numara si Justin Bieber si Lil Wayne, cei doi artisti participand de multe ori la meciurile lui Mayweather si conducandu-l spre ring, scrie MEDIAFAX.

Michael Joseph Jackson Jr, cunoscut ca Prince Michael Jackson I, in varsta de 17 ani, este cel mai mare dintre cei trei copii ai regretatului cantaret Michael Jackson, care a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009. Prince Michael este actor si vedeta de televiziune in Statele Unite.
Floyd Mayweather Jr, pe numele sau real Floyd Joy Sinclair, s-a nascut pe 24 februarie 1977 si este un pugilist american. Sportivul este detinator al titlului de campion mondial la cinci categorii si, pana in prezent, nu a pierdut niciun meci in cariera de pugilist profesionist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.