Julia Louis-Dreyfus va primi din partea British Academy of Film and Television Arts Los Angeles (BAFTA/LA) distinctia Charlie Chaplin Britannia pentru excelenta in filmele de comedie, la urmatoarea gala BAFTA LA.

Cunoscuta mai ales datorita rolului Elaine din serialul de comedie "Seinfeld", din anii 1990, Julia Louis-Dreyfus va primi premiul pentru excelenta in comedie din partea filialei americane a Academiei Britanice de Film si Televiziune, BAFTA Los Angeles. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 30 octombrie in Los Angeles, la Beverly Hilton Hotel.

"Abilitatea sa de a da viata unor personaje-simbol puternice si cel mai recent rol al sau, Eva din filmul «Am spus destul/ Enough said», ne fac sa nu ne putem imagina cum ar fi aratat lumea comediei din ultimii 20 de ani fara ea", a spus presedintele BAFTA Los Angeles, Nigel Daly, referindu-se la actrita americana Julia Louis-Dreyfus.

BAFTA Los Angeles, organizatia care decerneaza Britannia Awards din anul 1989, acorda in toamna fiecarui an mai multe premii Britannia. Distinctia Charlie Chaplin Britannia Award for Excellence in Comedy a fost decernata pentru prima data in 2010 si a revenit actritei Betty White. Printre actorii care au mai fost recompensati cu distinctia Charlie Chaplin Britannia se numara Sacha Baron Cohen si Ben Stiller.

Actrita si prezentatoarea TV Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus, nascuta in 1961, este cunoscuta pentru rolurile din sitcomurile "Seinfeld" si "Aventurile Christinei/ The New Adventures of Old Christine". Este singura actrita premiata cu trei premii Emmy pentru trei seriale diferite ("Seinfeld", "Aventurile Christinei/ The New Adventures of Old Christine" si "Vicepresedinta/ Veep").


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.