Fiica magnatului media Rupert Murdoch, si sotul sau, Matthew Freud, un specialist in relatii publice, au decis sa divorteze dupa 13 ani de casnicie.

Celebrul cuplu din industria media, care are o avere estimata la 250 de milioane de lire sterline, ar urma sa divorteze in aceasta saptamana, potrivit theguardian.com. Elisabeth Murdoch, in varsta de 46 de ani, si Matthew Freud, in varsta de 50 de ani, au impreuna doi copii: Charlotte Emma Freud, nascuta pe 17 noiembrie 2000, si Samson Murdoch Freud, nascut pe 13 ianuarie 2007.

Desi despartirea celor doi a facut obiectul speculatiilor de mai multa vreme, divortul cuplului vine dupa un an de presupuse tensiuni intre sotul lui Elisabeth Murdoch si tatal acesteia, Rupert Murdoch, din cauza prieteniei lui Matthew Freud cu Tony Blair. Fostul prim ministru britanic s-ar fi intalnit de mai multe ori cu fosta sotie a lui Rupert Murdoch, Wendy Deng, pe vremea cand magnatul media era casatorit cu aceasta.

Rupert Murdoch, in varsta de 83 de ani, a divortat anul trecut de Wendy Deng, in varsta de 45 de ani, in ciuda faptului ca prietenii lui Tony Blair au declarat intotdeauna ca relatia dintre Deng si Blair a fost una platonica.
Tensiunile intre sotul lui Elisabeth Murdoch si tatal sau, Rupert, au crescut in intensitate, culminand cu faptul ca magnatului media i-a fost interzis accesul la petrecerea organizata anul trecut de Matthew Freud, cu prilejul aniversarii a 50 de ani, la care au fost invitati Tony Blair si sotia sa.

In decembrie sotul lui Elisabeth Murdoch declara: "Ii voi fi etern recunoscator lui Rupert Murdoch pentru crearea lui Elisabeth, care este practic perfecta din toate punctele de vedere. Viziunile noastre difera in mod dramatic pe diferite subiecte profesionale si regret ca aceste aspecte s-au rasfrant asupra relatiei mele cu el, care a devenit uneori una conflictuala. Dar in relatia noastra am avem vremuri bune, dupa cum am avut si vremuri rele. Amandoi insa o iubim pe fiica sa si pe nepotii lui (...)".

Elisabeth Murdoch si Matthew Freud s-au cunoscut in 1997 si s-au casatorit in 2001 la Blenheim Palace, din Woodstock, comitatul britanic Oxfordshir. Cei doi nu au facut niciun comentariu in legatura cu despartirea lor.

Elisabeth Murdoch, care este unul dintre cei trei copii rezultati din casatoria lui Rupert Murdoch cu jurnalista Anna Torv, este implicata in imperiul de media al tatalui sau. In urma cu trei ani, Elisabeth i-a vandut firma sa de productie din domeniul audiovizual, Shine Group, tatalui sau. Shine Group detine formate renumite la nivel international, precum "MasterChef" si "The Biggest Loser".

Citeste si:
The Guardian ar putea deveni tabloid
The Guardian ar putea deveni...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.