Billy Idol a recunoscut ca inca se lupta cu dependenta de droguri si povesteste intr-o carte de memorii despre dificultatea de a renunta la stupefiante.

Billy Idol, in varsta de 58 de ani, a vorbit intr-un interviu pentru New York Daily News despre dependenta sa de droguri si modul in care incearca sa renunte la folosirea acestor substante.

"Nu sunt curat, in mod clar nu sunt curat. Nu mai folosesc droguri asa mult si incerc sa nu exagerez", a spus Idol, care a vorbit despre experienta sa cu drogurile intr-o autobiografie intitulata "Dancing with Myself", in care le prezinta fanilor lupta sa cu dependenta si le arata ca este un om cu probleme ca oricare altul. "Sunt protagonistul cartii mele, dar nu sunt eroul ei. Ca toata lumea, sunt doar un om care se lupta sa reuseasca", a mai spus rockerul britanic referitor la cartea pe care o va lansa curand.

Billy Idol isi va lansa luna aceasta cel de-al optulea album de studio, primul material original din 2005, cand a lansat "Devil's Playground". Noul album al cantaretului britanic se va intitula "Kings and Queens of the Underground" si include 11 piese. Primul single de pe noul disc poarta titlul "Can't Break Me Down" si este deja disponibil pentru descarcare de pe site-ul rockerului britanic. Billy Idol isi va promova noul album de studio prin intermediul unui turneu european care va debuta in luna noiembrie si va include concerte in Marea Britanie, Germania si Italia.

Billy Idol a fost unul dintre primele staruri lansate de MTV si se afla pe locul 55 in topul VH1 al celor mai sexy 100 de artisti din intreaga lume. A renuntat la cursurile Universitatii Sussex dupa numai un an. Este vegetarian si, se pare, predispus accidentelor. In timpul filmarilor pentru videoclipul "Eyes without a Face", a ramas temporar fara vedere, din cauza supraincalzirii lentilelor sale de contact de la lumina reflectoarelor din studio. Similar, la filmarile pentru "Craddle of Love", a fost paralizat de la brau in jos ca urmare a unui accident serios de motocicleta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.