Actorul britanic Hugh Laurie, protagonistul popularului serial de televiziune "Dr. House", va reveni pe micile ecrane intr-un nou show TV, ce va avea la baza romanul de spionaj "The Night Manager" al scriitorului John le Carré, informeaza hollywoodreporter.com.

Rolurile principale din noul proiect de televiziune - care a primit deja oferte din partea mai multor posturi americane - vor fi interpretate de actorii Hugh Laurie si Tom Hiddleston. Serialul va fi produs in parteneriat cu BBC, care a obtinut deja drepturile de difuzare in Marea Britanie. Show-ul va avea la baza un scenariu scris de David Farr.

Publicat in 1993, "The Night Manager" este primul roman de spionaj scris de John le Carré dupa incheierea Razboiului Rece si detaliaza o operatiune sub acoperire initiata pentru capturarea unui criminal international. Romanul spune povestea lui Jonathan Pine, un soldat britanic devenit manager de noapte intr-un hotel de lux, scrie MEDIAFAX.

Pentru Hugh Laurie, serialul marcheaza revenirea starului britanic - asteptata cu nerabdare de fanii lui - pe micile ecrane, dupa incheierea serialului "Dr. House", o productie apreciata atat de public, cat si de criticii de specialitate.

In ceea ce il priveste pe Tom Hiddleston, serialul "The Night Manager" marcheaza primul rol major dintr-un show TV american. Tom Hiddleston, starul francizelor cinematografice "Thor" si "Razbunatorii/ The Avengers", a mai aparut anterior in comedia britanica "Suburban Shootout" si a asigurat vocile unor personaje in serialele de animatie "Robot Chicken" si "Family Guy".

"The Night Manager" reprezinta de asemenea cea mai recenta incursiune a scriitorului John le Carré in domeniul televiziunii, dupa ce romanele sale "Tinker Tailor Soldier Spy", "A Perfect Spy" si "A Murder of Quality" au fost adaptate in seriale de succes. In privinta adaptarilor cinematografice, printre romanele sale care au fost transformate in lungmetraje bine primite de public se numara volumele "A Most Wanted Man", "Tinker Tailor Soldier Spy", "The Constant Gardener" si "The Spy Who Came In From the Cold".

Citeste si:
Ministrul Bogdan Aurescu, „pus la zid” de BBC. „Ce ați dat voi...
Ministrul Bogdan Aurescu,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.