Noua versiune a serialului "Dallas" nu va continua in 2015 si s-a incheiat pe 22 septembrie, odata cu difuzarea ultimului episod din cel de-al treilea sezon, au anuntat vineri reprezentantii postului de televiziune TNT, citati de variety.com.

"TNT a decis sa nu reinnoiasca «Dallas». Suntem foarte mandri de acest serial, care a sfidat toate asteptarile si a reprezentat o continuare valoroasa a povestii familiei Ewing. Multumim tuturor celor implicati in acest show, de la minunatii actori din distributie si pana la impecabila echipa de productie, condusa de Cynthia Cidre si Mike Robin. Vrem sa multumim oamenilor din Dallas pentru ospitalitatea lor calda si generoasa din timpul filmarilor pentru acest serial", a precizat purtatorul de cuvant al postului TNT.

Al treilea sezon al versiunii moderne a serialului "Dallas" s-a incheiat recent cu moartea personajului Christopher Ewing, interpretat de actorul Jesse Metcalfe, insa aceasta strategie socanta a producatorilor nu s-a tradus intr-o crestere spectaculoasa a audientei show-ului. Noul "Dallas" a fost vizionat la debutul sau de 7 milioane de telespectatori in 2012, insa audienta serialului a scazut considerabil in sezoanele urmatoare. Ultimul episod din cel de-al treilea sezon, difuzat in Statele Unite pe 22 septembrie, a fost urmarit de 1,7 milioane de telespectatori, scrie MEDIAFAX.

Productia show-ului a fost serios afectata de moartea actorului Larry Hagman, unul dintre actorii din distributia originala a serialului "Dallas", la jumatatea celui de-al doilea sezon, chiar daca Patrick Duffy si Linda Gray, colegii lui din distributia originala, au continuat sa joace pana la finalul serialului. Warner Horizon Television a produs pentru postul TNT serialul "Dallas", in care actorul Patrick Duffy a interpretat din nou personajul Bobby Ewing, devenit "patriarhul" familiei Ewing, dupa moartea fratelui sau mai mare, J.R. Din distributia serialului au mai facut parte actorii Linda Gray, Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Mitch Pileggi, Emma Bell si Juan Pablo Di Pace.

Larry Hagman a interpretat personajul J.R. Ewing din 1978 pana in 1991, dar si in primul sezon din continuarea acestui serial, difuzat din 2012 pana in 2013. Actorul american a murit in noiembrie 2012 la varsta de 81 de ani. Rolul sau, cel al personajului J.R. Ewing, este cel al unui barbat malefic, care adora sa isi insele partenerii de afaceri, dar si sotia.

Citeste si:
Vlăduța Lupău are probleme serioase de sănătate. Vedeta și-a anulat...
Vlăduța Lupău are probleme...

Episodul "Who Shot JR?", difuzat in 1980, a ramas pana in zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienta din lume, iar serialul original "Dallas", difuzat in 13 sezoane, a avut o popularitate uriasa pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.