Printul William al Marii Britanii a avertizat doi fotografi sa inceteze sa il mai urmareasca pe fiul sau George in timpul plimbarilor acestuia prin parcurile londoneze, catalogand comportamentul acestora drept "hartuire".

Avocatii care lucreaza pentru William si sotia sa, ducesa Catherine, au trimis o scrisoare celor doi fotografi freelanceri, in care le cer sa inceteze sa il urmareasca pe printul George, potrivit unor reprezentanti ai mostenitorului tronului Marii Britanii. Cererea oficiala vine dupa un incident produs saptamana trecuta intr-un parc din zona centrala a Londrei, cand un fotograf a fost vazut langa printul George si dadaca acestuia.

"In mod clar, sunt foarte ingrijorati", a declarat un purtator de cuvant al familiei regale despre pozitia lui William si Kate. Oficialul a mai spus ca fotografii au afisat "de-a lungul timpului un tip de comportament care poate fi usor considerat hartuire a lui George si a dadacei", scrie MEDIAFAX.

"Ce ne ingrijoreaza cel mai mult este faptul extrem de ciudat ca doi oameni in toata firea urmaresc prin Londra un copil de 14 luni", a mai spus purtatorul de cuvant al cuplului princiar.

Problema este una foarte importanta pentru printul William, a carui mama, printesa Diana, a murit, impreuna cu iubitul ei, Dodi al-Fayed, in 1997, in urma unui accident de masina intr-un tunel din Paris cand incerca sa scape de o multime de paparazzi. Nasterea printului George, in iulie 2013, a fost un adevarat eveniment mediatic, dar de atunci copilul a fost rareori vazut in public.

"(William si Kate, n.r.) Vor ca printul George sa duca o viata cat se poate de normala in timpul copilariei si este evident ca aceste lucru nu se poate daca oamenii se duc in parcurile unde se joaca copiii si le fac fotografii", a mai spus purtatorul de cuvant la familiei regale.

Oficialul a mai spus ca parintii printului George cred ca o serie de fotografii ale copilului au fost publicate in reviste europene, dar nu si in Marea Britanie, unde presa s-a aratat mult mai retinuta de la moartea printesei Diana. Cuplul princiar s-a plans de hartuire din partea presei fata de ducesa de Cambridge, inainte de casatoria din 2011. La un an dupa nunta, mai multe reviste europene au publicat fotografii ale lui Kate Middleton in care tanara aparea fara sutien in timpul unei vacante in Franta.

Citeste si:
Prințul William și Kate Middleton s-au ales cu noi titluri după...
Prințul William și Kate...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.