Charlie Sheen este anchetat de politistii din Los Angeles pentru atacarea cu un cutit a dentistului sau.

Incidentul ar fi avut loc pe 25 septembrie, in timpul unei vizite a actorului la cabinetul stomatologic. In momentul in care tehnicianul dentar a vrut sa ii puna lui Sheen masca pentru anestezie pe fata, vedeta a inceput sa se comporte bizar.

Potrivit unei surse citate de tmz.com, tehnicianul dentar a parasit zona unde trebuia sa se desfasoare operatia chirurgicala programata, iar garda de corp a lui Sheen insotita de dentistul personal al vedetei si de un chirurg au intrat pentru a vedea ce se intampla. Dentistul lui Sheen sustine ca actorul a scos un cutit si l-a atacat, dar nu a fost ranit. Tehnicianul dentar sustine ca garda de corp a lui Sheen i-ar fi spus ca vedeta era drogata cu cocaina in momentul atacului.

Potrivit tmz.com, politistii efectueaza cercetari inainte de a trimite cazul in instanta, iar ofiterii vor sa ii interogheze pe Charlie Sheen si pe dentistul sau. Incidentul vine la putina vreme dupa ce Charlie Sheen, in varsta de 59 de ani, a fortat oprirea filmarilor pentru serialul TV "Anger Management", al carui protagonist este, dupa ce s-a lovit la barbie sarind in zona putin adanca a piscinei sale.

Viata personala a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulenta, marcata de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, in 2011, din distributia serialului "Doi barbati si jumatate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.