Mike Tyson va fi protagonistul unui serial TV de desene animate in care va rezolva mistere legate de crime, cu ajutorul unui porumbel zburator si al unei fantome, intitulat "Mike Tyson Mysteries".

Serialul va fi produs de Warner Bros. Studios si va fi difuzat pe canalul TV de cablu Adult Swim.

"(Producatorii) au abordat-o mai intai pe sotia mea, Kiki, iar ea a fost cea care mi-a spus de proiect. A fost o nebunie de la inceput. Mi-a zis «O sa fie dat pe Adult Swim» si m-am gandit ca este despre niste tipi albi, batrani si bogati care invata sa inoate, se relaxeaza pe malul unui lac sau ceva de genul asta. Dar Kiki mi-a zis «e un desen animat pentru adulti, poti sa injuri, poti sa fii tu insuti»", a declarat Mike Tyson.

In primul episod al serialului, Tyson si amicii sai investigheaza cazul scriitorului "disparut" Cormac McCarthy. Mike Tyson a devenit, in 1986, la varsta de 20 de ani, cel mai tanar campion mondial din istorie la categoria grea. Ascensiunea lui fenomenala in boxul profesionist a fost insa insotita de numeroase scandaluri in viata personala - inchisoare pentru viol, dependenta de droguri, multe batai si agresiuni fizice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.